Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Leu Martie 2013

Postat de Urania Horoscop On 16 - March - 2013

Horoscop Urania Lunar – Leu / Martie 2013

Horoscop Lunar Leu Martie 2013

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pe 18 martie, pregătiţi-vă să sărbătoriţi revenirea lui Mercur, aflat în Peşti, casa a opta, la mişcarea directă. Aşteptaţi vreo două zile, apoi ocupaţi-vă de neînţelegerile în care sunt implicaţi banii, precum şi de cele referitoare la relaţii, apărute în perioada de retrogradare.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 12, Marte intră în Berbec, casa a noua, urmat de Soare pe 20 şi de Venus pe 22. împreună, aceste influenţe planetare vă vor pune în legătură cu rudele şi cu alţi oameni aflaţi departe. Aşteptaţi-vă la diverse confruntări cu ei. Acelaşi lucru se poate dovedi adevărat şi în privinţa unei şedinţe de lucru ţinute în afara localităţii. E posibil să vi se solicite ajutorul în cazul îmbolnăvirii unei rude.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Luna Nouă de pe 11 martie din Peşti vă va energiza sectorul financiar şi ar putea aduce o mărire de salariu sau o primă după ce Mercur revine la mişcarea directă. Totuşi, fiţi precaut dacă solicitaţi un credit, un împrumut sau o ipotecă. Entuziasmul v-ar putea împinge să vă asumaţi mai multe obligaţii decât puteţi duce, mai ales pe termen lung. Reduceţi sumele, împrumutaţi şi cumpăraţi mai puţin decât vă puteţi permite.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Călătoriile necesită precauţie, iar aici este inclusă şi naveta zilnică, mai ales în săptămâna când are loc Luna Plină de pe 27 martie din Balanţă, casa a treia. Un accident se poate produce într-o fracţiune de secundă, iar planurile de călătorie fac subiectul unor amânări sau contramandări. De asemenea, evitaţi discuţiile în contradictoriu la serviciu şi nu provocaţi un superior sau vreo altă persoană cu autoritate, în ciuda sentimentelor puternice pe care le încercaţi.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,12,13,14,16,18, 23, 28
Zile nefavorabile: 2,6,15, 20,22,25,27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Martie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI