Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Leu Noiembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Leu / Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Leu Noiembrie 2013

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Veţi dori să staţi acasă atunci când Luna Nouă (eclipsa solară) de pe 3 noiembrie din Scorpion va pune accent pe casa a patra. Momentul este ideal pentru a găzdui o cină în familie sau o reuniune cu prietenii. Alegeţi o zi după data de 11, când Mercur revine la mişcarea directă.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: în plus faţă de puternicul accent pus pe relaţiile de familie, veţi fi în centrul scenei sociale în primele patru zile ale lunii, când Venus se va mai afla în Săgetător, apoi din nou începând cu data de 21, când Soarele va intra în acelaşi semn zodiacal. Comunicarea, în special cu membrii familiei, va reintra în normal după ce, pe 11, Mercur revine la mişcarea directă. Luaţi iniţiativa şi lămuriţi orice fel de neînţelegeri apărute în cele trei sau patru săptămâni anterioare.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si succes: Continuaţi să fiţi atent la buget deoarece Marte în Fecioară, casa a doua, încurajează cheltuielile excesive. în timpul mişcării retrograde a lui Mercur, puteţi face câteva achiziţii excelente, mai ales pentru casă. Asiguraţi-vă că toate obiectele cumpărate vor putea fi returnate cu uşurinţă şi fără să plătiţi o taxă. începând cu data de 5, prezenţa lui Venus în Capricorn, casa a şasea, va înveseli atmosfera la locul de muncă, însă nu vă încrederi prea mult în alţii. Conflictele de la serviciu pot crea tensiune în jurul datei de 17, când va avea loc Luna Plină din Taur, casa a zecea.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Deşi Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn vor intra în conflict pe data de 1, influenţa lor va fi activă toată luna. Noiembrie nu este o perioadă favorabilă călătoriilor, nici de afaceri, nici de plăcere. Aceeaşi precauţie este necesară şi în cazul chestiunilor juridice şi întâlnirilor de serviciu importante.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 10,12,14,18,22,24, 29
Zile nefavorabile: 1, 7, 9, 13,16, 21, 28


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Noiembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI