Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Leu Octombrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - October - 2013

Horoscop Urania Lunar – Leu / Octombrie 2013

Horoscop Lunar Leu Octombrie 2013

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Nu fiţi surprins dacă Luna Plină (eclipsa lunară) de pe 18 octombrie din Berbec, casa a noua, vă trezeşte spiritul de aventură. Lărgiţi-vă orizontul planificând o excursie, organizând o reuniune sau urmând un curs. Energia lunară, alături de prezenţa lui Jupiter în Rac, vă va antrena latura spirituală, iar gândurile dumneavoastră se vor îndrepta cu optimism spre viitor.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Anul acesta, sărbătorile vor începe mai devreme pentru dumneavoastră, deoarece Venus intră pe 7 octombrie în Săgetător, casa a cincea. Socializaţi ducându-vă în locuri frecventate de multă lume, iar dacă sunteţi singur, întâlniţi-vă cu prieteni care vă pot face cunoştinţă cu cineva. în cazul cuplurilor, prezenţa lui Venus aici reprezintă una dintre cele mai bune influenţe asupra relaţiilor romantice. Comunicarea cu familia va fi predispusă la neînţelegeri după ce, pe 21 octombrie, Mercur aflat în Scorpion, casa a patra, va intra în mişcare retrogradă.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI si succes: Pe 15 octombrie, Marte pătrunde în Fecioară, casa a doua, unde va rămâne până la începutul lui decembrie. Faceţi planuri din timp. Stabiliţi un buget. Este o modalitate de a rezista impulsului de a cumpăra prea mult la îndemnul lui Marte. Evitaţi în special cumpărăturile în jurul datei de 19, când va fi greu să găsiţi ceea ce căutaţi. La sfârşitul lunii, este posibilă o mică majorare a veniturilor.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Luna Nouă de pe 5 octombrie vă îndeamnă la prudenţă pe drum. De asemenea, ar trebui să evitaţi călătoriile lungi. Energia lunară, care formează aspecte cu Uranus şi cu Pluton, poate declanşa conflicte la serviciu sau cu o rudă. Faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a ocoli oamenii dificili, inclusiv vecinii.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5, 7, 9, 12, 22, 23, 25, 26, 28, 31
Zile nefavorabile: 4,6,10,11,13,17,24, 27, 29


Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Octombrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI