Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Leu Septembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2013

Horoscop Urania Lunar – Leu / Septembrie 2013

Horoscop Lunar Leu Septembrie 2013

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Dacă v-aţi gândit să renovaţi casa sau s-o redecoraţi, luna aceasta e tocmai potrivită. Rezultatul va fi excelent dacă aşteptaţi până pe 11 septembrie, când Venus va intra în Scorpion, casa a patra. Aveţi însă grijă când lucraţi cu diverse unelte sau vă urcaţi pe vreo scară. Un accident se poate petrece într-o fracţiune de secundă. Creativitatea şi o puternică dorinţă de reîmprospătare a spaţiului în care locuiţi vor duce la rezultate deosebite.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Viaţa va deveni palpitantă în timp ce Mercur va parcurge, între 9 şi 29, zodia Balanţei, casa a treia. Veţi mereu pe fugă, alergând dintr-un loc într-altul. Managementul timpului va fi extrem de valoros deoarece câteodată veţi avea impresia că toată lumea vrea să vă vorbească sau să se întâlnească cu dumneavoastră. Vă puteţi aştepta la un număr mai mare de apeluri telefonice şi mesaje, dar şi la o activitate socială mai intensă.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si SUCCES: Problemele băneşti vor ocupa un loc important printre preocupările dumneavoastră odată cu Luna Nouă de pe 5 septembrie din Fecioară şi cu Luna Plină din ziua de 19 în Peşti, ambele zodii reprezentând sectoarele financiare. Luna Nouă poate aduce câştiguri, însă veţi fi probabil predispus la cheltuieli în jurul datei la care se va petrece Luna Plină. încercaţi să sfârşiţi luna cu ceva mai mult decât aţi avut pe data de 1 şi rezervaţi-vă timp pentru planificarea bugetului şi pentru o revizuire a conturilor de investiţii şi de pensionare.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Nerăbdarea vă domină în timp ce Marte vă tranzitează semnul zodiacal natal pe tot parcursul lunii septembrie. Faceţi o pauză şi gândiţi-vă înainte de a vorbi şi a acţiona. Găsiţi o soluţie de relaxare pentru a contracara inevitabilele momente de frustrare care vor apărea.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3, 8,11, 12, 21, 24, 25, 30

Zile nefavorabile: 2, 7, 9, 13, 15, 20, 22, 27, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Septembrie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI