Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Luna Plină 27 martie

Postat de Urania Horoscop On 23 - March - 2013

Luna Plină se produce in ziua de 27 martie la ora 11:27′

Cu Soare în Berbec, în conjuncţie cu Venus, şi ea, tot la 6° în opoziţie cu Luna la 6° şi 52’ în Balanţă. Ea dă celor născuţi în Berbec, sau celor din alte zodii, dar cu Ascendentul şi Mijlocul Cerului în acest semn, posibilitatea să ajungă într-un punct maxim al vieţii şi activităţii lor. Pentru unii, această ipostază lunară poate să opereze cele mai interesante şi profunde treziri la viaţă, la realitate sau determinând cele mai rapide decizii pentru a nu pierde o poziţie câştigată prin efort. Faza de Lună Plină funcţionează stresant, periculos, agravant sau destabilizant pentru ,Capricorn, greu de suportat pentru Rac şi exploziv pentru Balanţă. Energie relativ bine primită de unele zodii (Berbec, Leu, Săgetător). Restul semnelor zodiacale se pot simţi hărţuite, epuizate sau vor fi în permanenţă iritate, greu de temperat,de mulţumit sau de împăcat. Aspect dificil din această cauză pentru tot ceea ce este cooperare, colaborare, participare, implicare etc.

Individualismul este la cote maxime.
Săptămâna se desfăşoară pe structura noului context astral alcătuit din patru planete în zodia Berbecului.Combinaţia este cam explozivă: Marte în domiciliu şi Soarele în exaltare, alături de Uranus care accentuează haosul şi de o Venus slabă, gata-gata să comită greşeli le susţine pe primele trei în acţiunea lor comună violentă, sunt suficiente motive pentru ca astrologul să tragă semnale de alarmă.
Ziua de 29 martie aduce o triplă conjuncţie la 8°în Berbec (Soare, Uranus, Venus). Şi iată că întregul context, pentru aproape 24 de ore, poate fi unul special: plin de surprize, de evenimente plăcute, de întorsături spectaculoase ale unor situaţii, de finalul neobişnuit al unor conflicte. Nota generală este de împrejurare bizară, greu de acceptat logic, inexplicabilă, a cărei stranietate împinge spre explicaţii mistice (voia lui Dumnezeu, rugăciuni ascultate), ezoterice (intervenţia îngerilor, a entităţilor protectoare, semn mistic, mesaj de dincolo, avertizare din astral).
O săptămână furioasă
Săptămâna se asociază cu riscul unor violenţe fizice verbale sau cu secvenţe neobişnuite prin intensitatea trăirii ori dinamismul evenimentelor care se succed pe principiul loviturii de teatru. Cum fiecare dintre noi este într-o proporţie de 1/12 Berbec, este de aşteptat ca fiecare semn să reacţioneze într-un fel anume în funcţie şi de planetele din harta natală.
Cod roşu pentru sănătate

Starea de sănătate presupune mai întâi o veghe asupra conservării unui echilibru deja obţinut sau a unei stări de normalitate pentru care s-a depus efort (regim, dietă, restricţii, medicaţie). Terapiile care solicită prea mult organismul, investigaţiile riscante, operaţiile care presupun anestezii prelungite, transfuzii de sânge, ar fi indicat, dacă este posibil, să fie amânate şi reprogramate după 20 aprilie. în această perioadă toată lumea trebuie să consume cu prudenţă (ideal ar fi deloc) alcool, să nu ia calmante în cantităţi mari (se micşorează doza obişnuită, nu se testează medicamente noi).
Uneori, în cazuri particulare, Venus poate funcţiona ca un mic protector care alungă în ultima clipă pericolul (acel bine cunoscut “am scăpat ca prin urechile acului“), ori îl atenuează.
Influenţa celor patru planete ce tranzitează Berbecul asupra sănătăţii este uriaşă. Aproape toată lumea e vulnerabilă în aceste zile. Berbecul, fireşte, în primul rând. Pentru ei, este a doua săptămână unde riscurile sunt legate de cap, organele de simţ si creier. Risculnueste sporit de vârsta înaintată. Dimpotrivă, s-ar putea spune că cei tineri sunt chiar mai expuşi: accidente soldate cu traumatisme, căzături, agresiuni corporale. Unele vor necesita îngrijiri şi pot lăsa cicatrici pe corp, mai ales pe faţă. Senzaţia de privire înceţoşată, gândire haotică, dezordonată, minte instabilă. Dificultăţi de concentrare. Instabilitate psihică.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI