Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta 22 Iunie -22 Iulie 2011

Postat de Urania Horoscop On 17 - June - 2011

Încă o perioadă delicată. Evitaţi extenuarea fizică şi psihică. Excepţie fac spiritele superioare, cu un sistem de valori autentic, cărora le va merge foarte bine. Vor reuşi să-şi implementeze proiectele, vor găsi finanţare pentru ideile lor novatoare. Opoziţia lui Saturn cu Uranus şi Lilith strică relaţiile de colaborare în care nu v-aţi onorat promisiunile. Însă fiece sfârşit anunţă un nou început. Dar nu uitaţi să nu dezamăgiţi şi de data aceasta.
Reperele succesului
Favorabile: 26 iunie, 1,9,14 iulie
Zile dificile: 29 iunie, 5,11,18 iulie
Interese prioritare: iubire, călătorii, carieră
Talismanul lui ochi de şoim
Dragoste şi sex
2 şi 30 iunie: în dragoste lucrurile nu sunt prea simple: persistă o stare de tensiune, aveţi îndoieli, temeri. 24 iunie e o zi dificilă. În pofida unor dificultăţi, viaţa intimă e mereu la înălţime. Nu vă stabiliţi acum niciun fel de limite: sunteţi influenţată de Jupiter, iar el nu suportă îngrădirile. Cea mai potrivită zi pentru întâlniri este 26 iunie.
Iulie. Cele a căror inimă e liberă pot întâlni un prinţ minunat, chiar… de peste mări şi ţări. Influenţa lui Venus şi Marte vă împinge spre aventuri romantice. Mai mult ca sigur, în anturajul dvs. va apărea o persoană pe care aţi mai întâlnit-o cândva. Dacă să continuaţi legătura sau nu dvs. decideţi. Pe 7-8 iulie încercaţi să nu vă contraziceţi cu partenerul şi să nu abordaţi teme delicate.
12 şi 13 iulie sunt zile potrivite pentru dragoste. Dar trebuie să acordaţi întâietate laturii spirituale în comunicare. Amândurora vă va plăcea o călătorie în locuri neobişnuite. Întâlnirea stabilită pentru 17 iulie vă va face plăcere. Petreceri mai mult timp împreună, încercaţi să vă relaxaţi pur şi simplu. Pe 21-22 iulie pot apărea probleme în timpul discuţiilor pe teme spinoase. În această lună zodiacală nu se recomandă căsătoriile. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ într-o seară caldă de iulie ieşiţi la o terasă sau plimbaţi-vă printr-un parc cu multe flori şi fântâni arteziene. Gândiţi-vă că în pofida tuturor greutăţilor vă simţiţi bine împreună. Păstraţi aceste clipe în amintire şi faceţi în aşa fel încât ele să vă ajute să vă păstraţi iubirea.

Familie

Situaţia din casă nu este una simplă, din când în când sunt posibile izbucniri nervoase. Trebuie să găsiţi o modalitate de a consuma excesul de energie. Foarte multe depind de relaţia cu partenerul. Acum el nu trece printr-o fază prea bună, ceea ce provoacă de asemenea situaţii dificile. Cele mai tensionate zile vor fi 29 iunie şi 11 iulie, evitaţi temele delicate în discuţiile cu partenerul şi părinţii. Cu toate că vă e greu să comunicaţi cu ai casei, problemele locuinţei se vor rezolva cu succes, în special dacă este vorba de întocmirea unui act de moştenire, de cumpărarea sau vânzarea unui apartament, a unei case sau a unui teren. Relaţiile cu copiii vor fi excelente. Cele mai potrivite zile pentru comunicarea cu aceştia sunt 16 şi 17 iulie.
Sănătate şi energie
La sfârşitul lui iunie şi începutul lui iulie trebuie să depuneţi eforturi maxime pentru a vă îmbunătăţi starea de sănătate. Elaboraţi-vă propriul sistem de întărire a organismului – exerciţii fizice şi de respiraţie, o dietă, suplimente alimentare. Veţi avea la început o oarecare lipsă de energie, dar pe urmă veţi reuşi să învingeţi slăbiciunea şi vă veţi simţi bine. Cele mai potrivite zile pentru a începe procedurile terapeutice sunt 22 iunie şi 19 iulie.
Căpşunile – sunt o sursă de bună dispoziţie şi, prin urmare, de sănătate.
Timp liber
Organizaţi împreună cu iubitul o călătorie romantică. Dacă sunteţi încă singură, scopul principal al voiajului dvs. poate fi chiar stabilirea de noi cunoştinţe. Alegeţi locuri unde aţi mai fost. Pe 22-23 iunie va trebui să faceţi o alegere foarte importantă şi în circumstanţe neobişnuite – acest lucru are legătură cu toate domeniile vieţii, inclusiv cu vacanţa. Se recomandă să plecaţi în călătorie pe 26 iunie. Dacă nu aveţi de gând să mergeţi nicăieri, atunci comunicaţi cât mai mult, citiţi, mergeţi la cursuri interesante. Odihna activă şi sporturile extreme vă fac reală plăcere, vă înviorează şi vă binedispun. Un lac cu apă limpede, ascuns în adâncul pădurii.
Bani şi carieră
O perioadă minunată pentru evoluţie profesională. După eclipsa de Soare de pe 1 iulie veţi putea lua o decizie importantă legată de carieră. Probabil veţi primi o ofertă care va determina evoluţia dvs. profesională în anul următor. Pe 22 iunie o veţi scoate la capăt fără probleme cu o sarcină dificilă. Ziua este potrivită şi pentru a stabili relaţii bune cu colegii. Veţi primi proiecte noi pe termen lung, iar participarea la acestea vă ajută să vă demonstraţi capacităţile. În sfera profesională totul merge bine, puteţi face investiţii profitabile.
Un serviciu de ceai elegant.
Cheia succesului
Tot ce este legat de riscuri, fie că e vorba de sporturi extreme, fie de investiţii în proiecte noi, va fi încununat de succes. În a doua jumătate a perioadei norocul vă surâde în evoluţia profesională.

Horoscop Urania Lunar – Balanta 22 Iunie – 22 Iulie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI