Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Aprilie 2012

Avantaje planetare.

Vă reluaţi cu elan activităţile profesionale amânate, după ce planeta Mercur îşi reia mersul direct în Peşti, casa a şasea, pe 4 aprilie. Este însă de asemenea probabilă revenirea asupra unor decizii anterioare, aşa că fiţi pregătit să vă adaptaţi după necesităţi. Profitaţi de zilele de dinaintea schimbării de direcţie a Iui Mercur pentru a trece în revistă proiectele recent definitivate. Aţi putea găsi erori uşor de corectat.

Relaţii.

Luna plină din semnul natal, de pe 6 aprilie, se referă în aceeaşi măsură la dumneavoastră, cât şi la relaţiile apropiate, întâlniţi-vă cu cei dragi şi petreceri momente plăcute cu partenerul de viaţă. în jurul datei de 22 aprilie puteţi afla veşti surprinzătoare. în acelaşi timp, aşteptaţi-vă la probleme din partea unor persoane apropiate în jurul datei de 15 aprilie şi în ultima săptămână întreagă din lună, când va fi dificil să faceţi orice fel de compromisuri.

Bani şi succes.

Contul bancar vi s-ar putea mări sub influenţa Lunii noii din Taur, casa a opta, de pe 21 aprilie. Pot fi surse multiple: o moştenire, vânzarea unei proprietăţi, o descoperire norocoasă sau o creştere salarială pentru dumneavoastră sau partenerul de viaţă. Dacă este necesar, investiţi banii în reparaţia locuinţei, totuşi nu vă lăsaţi atras spre solicitarea de noi credite bazându-vă pe aceste noi surse de câştig. La începutul lunii aprilie aveţi grijă să nu pierdeţi unele obiecte valoroase.

Turbulenţe planetare.

Aspectele planetare dificile din prima săptămână a lunii avertizează împotriva călătoriilor, întâlnirilor şi contactelor cu rude prin alianţă sau cu persoane aflate în alte localităţi. Va fi dificil să convingeţi pe altcineva să vă asculte ori să vă înţeleagă ideile. Este de asemenea posibil ca o persoană să încerce să vă submineze poziţia sau eforturile.
Zile favorabile: 1, 2, 10, 14, 19, 22,25, 27, 28, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Aprilie 2012

Ce înseamnă pentru Balanta eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI