Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Ianuarie 2012

Avantaje planetare.

Deşi planeta Marte în mers aparent retrograd nu este tocmai ceea ce s-ar putea considera un avantaj, poate fi, dacă veţi şti cum să profitaţi de această conjunctură. Marte îşi va petrece întreaga perioadă în mers retrograd (24 ianuarie-14 aprilie) în Fecioară, casa a douăsprezecea, a înnoirii de sine. Folosiţi această perioadă pentru a începe şi a continua până la finalizare lucrurile care vă fac plăcere, dar pentru care nu v-aţi găsit niciodată timp. De asemenea, daţi ascultare glasului interior, atât în sensul intuitiv, cât şi pentru a reflecta la viaţă, speranţe şi dorinţe pentru viitor.

Relaţii.

Viaţa socială se poate anima spre sfârşitul lunii, când Luna nouă din Vărsător, de pe 23 ianuarie, aduce energie casei a cincea. Sub această influenţă poate să apară o nouă relaţie sentimentală, iar dacă faceţi parte dintr-un cuplu, este un moment ideal pentru a celebra dragostea şi romantismul. Proiectele creatoare vor beneficia de pe urma acestei Luni noi şi veţi fi pe aceeaşi lungime de undă cu copiii.

Bani şi succes.

Luna plină din Rac, de pe 9 ianuarie, vă evidenţiază casa a zecea, a carierei şi a statutului. Ambele vor beneficia de pe urma energiei lunare. Aţi putea avea o discuţie confidenţială cu cineva care crede că vă aşteaptă un mare succes. Nu vă lăsaţi totuşi ispitit să vă implicaţi într-o relaţie sentimentală la locul de muncă. Nu ar fi în interesul dumneavoastră.

Turbulenţe planetare.

Luna aceasta veţi avea o serie de dificultăţi în viaţa domestică. Planetele din Capricorn, casa a patra, pot declanşa un conflict cu membrii familiei. Nu este un moment bun nici pentru a invita pe cineva să vi se alăture gospodăriei. Dacă este necesară o reparaţie în locuinţă, verificaţi scrisorile de recomandare şi faceţi evaluări înainte de a începe munca.
Zile favorabile: 1, 5, 10, 11,15, 23, 24, 28,29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Ianuarie 2012

Ce înseamnă pentru Balanta eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI