Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 5 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Iulie 2012

Avantaje planetare.

Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a lua o vacanţă de câteva zile, astfel încât să vă desfătaţi într-un weekend prelungit cu partenerul de viaţă. Romantismul şi decorurile înviorătoare însoţesc prezenţa planetelor Venus şi Jupiter în Gemeni, casa a noua, a călătoriilor. Aşteptaţi-vă la câteva surprize plăcute, pe lângă cele la care v-aţi gândit deja.

Relaţii.

Dacă i se îngăduie, planeta Mercur retrogradă în Leu începând de pe 15 iulie poate declanşa încurcături în plan social. Există o soluţie simplă, deoarece planeta aceasta vă tranzitează casa a unsprezecea: confirmaţi orele, datele şi locurile înainte de a porni la drum. Viaţa de familie poate să nu fie totuşi prea plăcută în jurul datei de 3 iulie, cu Lună plină în Capricorn, casa a patra. Energia lunară poate declanşa conflicte cu un membru de familie, posibil ca urmare a reparaţiilor casnice sau a nevoilor unei rude vârstnice.

Bani şi succes.

Succesul în carieră vă poate surâde sub Luna nouă din Rac, casa a zecea, de pe 19 iulie. Aşteptaţi-vă totuşi să plătiţi un preţ: munca va fi susţinută, dar ştiţi deja asta. Prins între energia lunară şi planeta Marte aflată în semnul dumneavoastră natal, ţineţi totuşi mine să nu faceţi un efort excesiv. Trebuie să ştiţi când să vă opriţi şi când să vă relaxaţi. Este o lună bună şi pentru a vă cunoaşte bine bine colegii la o reuniune după orele de program. Puteţi culege unele informaţii valoroase pentru viitor.

Turbulenţe planetare.

Planeta Marte soseşte pe 3 iulie în semnul dumneavoastră natal, asigurându-vă toate stimulentele şi iniţiativa necesară pentru a reuşi în orice activităţi asupra cărora vă veţi concentra. Va trebui totuşi să vă liniştiţi bine mintea înainte de culcare, pentru a beneficia de somnul sănătos de peste noapte, de care aveţi nevoie pentru a menţine ritmul susţinut al vieţii. Aveţi de asemenea grijă în bucătărie şi când lucraţi cu diverse unelte, deoarece Marte poate provoca accidente.
Zile favorabile: 1, 5, 10, 14, 15, 16,20, 23, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Iulie 2012

Ce înseamnă pentru Balanta eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI