Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Iunie 2012

Avantaje planetare.

Planeta Jupiter soseşte în Gemeni, casa a noua, pe 11 iunie, marcând începutul unui an în care accentul se pune pe călătorii, educaţie şi spiritualitate. Toate acestea vă vor influenţa viaţa într-un fel sau altul, iar Luna nouă de pe 19 iunie în acelaşi semn v-ar putea motiva să faceţi rezervări, să plecaţi în vacanţă ori să reveniţi pe băncile şcolii. în cazul din urmă, concentraţi-vă asupra studiilor într-un program pe termen scurt care vă poate ajuta în carieră când Jupiter va intra în Rac anul viitor.

Relaţii.

Intuiţia va fi la cote înalte sub Luna plină (eclipsă lunară) din Săgetător, de pe 4 iunie. Acest aspect vă poate fi util în conversaţii, fiindcă veţi simţi ce gândesc ceilalţi, fără să spună. Fiindcă sunteţi mereu diplomat, este improbabil să vă manifestaţi iritarea cu un frate, o soră sau cu un vecin. Oricum, aşa va fi mai bine, deoarece enervarea va fi de scurtă durată.

Bani şi succes.

Din cauza cuadraturii dintre Uranus şi Pluton, va trebui să fiţi precaut cu ceea ce spuneţi şi faceţi la locul de muncă. Până şi un comentariu superficial poate declanşa conflicte şi nu este un moment potrivit pentru a vă încrede în colegi, chiar dacă vă vor îndemna să vă deschideţi inima înaintea lor. Tăcerea este opţiunea cea mai bună.

Turbulenţe planetare.

Aşteptaţi-vă la probleme în relaţii şi în viaţa casnică, din cauza aceluiaşi aspect dintre Uranus în Berbec şi Pluton în Capricorn. Cu aceste două planete în casele a şaptea şi a patra, precum şi cu altele care joacă rolul de factori declanşatori în Rac, casa a zecea, ar putea apărea dificultăţi în carieră. De asemenea, verificaţi-vă locuinţa combătând dăunătorii şi controlaţi dacă toate proprietăţile şi bunurile sunt complet asigurate împotriva stricăciunilor cauzate de fenomenele meteo. S-ar putea şi să simţiţi nevoia de a vă muta cu locuinţa.
Zile favorabile: 7, 8, 13, 17, 18, 19,22, 23, 26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Iunie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI