Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Decembrie 2012

Avantaje planetare.

Vă veţi bucura de o retragere temporară din tumultul cotidian datorată Lunii pline din Fecioară, casa a douăsprezecea, de pe 8 martie. Energia lunară v-ar putea ajuta de asemenea să găsiţi un obiect rătăcit sau poate un element de colecţie uitat, care acum valorează destul de mult. Ca atare, profitaţi de cele două săptămâni care urmează după Luna plină pentru a face curat prin spaţiile de depozitare. Căutaţi prin toate cutiile şi prin toate buzunarele.

Relaţii.

în ciuda posibilelor încurcături din cauza planetei Mercur retrograde, martie este o lună cu relaţii în general pozitive. Petreceţi timp de calitate alături de cei pe care-i iubiţi şi stabiliţi legături cu mulţi alţii la evenimente sociale în săptămânile ce urinează Lunii noi din Berbec, de pe 22 martie. în acelaşi timp evitaţi subiectele generatoare de conflicte şi invitaţiile acasă pe 29 şi 30 martie.

Bani şi succes.

Finanţele sunt favorabile în luna aceasta, cu planeta Venus în Taur, casa a opta, începând cu data de 5 martie. Aţi putea avea un mic noroc de câştig înjurai datei de 14 martie, zi potrivită şi pentru a juca la loterie. Este posibilă o creştere salarială pentru dumneavoastră sau partenerul de viaţă, dar stabiliţi un buget ferm dacă vreţi să cumpăraţi accesorii pentru locuinţă. Puteţi cheltui cu uşurinţă mai mult decât intenţionaţi.

Turbulenţe planetare.

Planeta Mercur este în mers retrograd de pe 12 martie prin Berbec, casa a şaptea, apoi se retrage în Peşti, casa a şasea, pe 22 martie. în ciuda faimoasei dumneavoastră diplomaţii, tranzitul prin Berbec poate provoca neînţelegeri, aşa încât asiguraţi-vă că ceilalţi pricep ideile pe care doriţi să le subliniaţi. Planeta Mercur în mers retrograd poate aduce şi mai multe probleme după ce revine în Peşti, putând afecta proiectele de la locul de muncă şi comunicarea. Fiţi mai cu seamă atent în această privinţă în primele zile din martie.
Zile favorabile: 1, 6, 10,14, 18, 19,23, 26, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Martie 2012

Ce înseamnă pentru Balanta eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI