Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta Noiembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Noiembrie 2012

Avantaje planetare.

Luna plină (eclipsă lunară) din Gemeni, de pe 28 noiembrie, aduce mai multă energie în casa a noua, a călătoriilor şi cunoaşterii. întrucât influenţa acestei eclipse se extinde până târziu în anul 2013, poate fi momentul să planificaţi o excursie de vis ori să vă dedicaţi învăţării altei limbi sau a unui subiect care v-a interesat dintotdeauna. Orice veţi alege, vă va satisface spiritul aventuros şi curiozitatea.

Relaţii.

începutul şi sfârşitul lunii noiembrie ar putea aduce mai mult stres în privinţa relaţiilor de familie. Factorul declanşator poate fi din nou o rudă care vă pune în pericol armonia familială, fâcându-vă să vă contraziceţi cu partenerul de viaţă în privinţa alegerii soluţiei. Pot exista de asemenea probleme asociate îmbunătăţirilor sau renovării locuinţei, care nu înaintează aşa cum ar trebui.

Bani şi succes.

în ciuda planetei Mercur în mers aparent retrograd, Luna nouă (eclipsă solară) din Scorpion, de pe 13 noiembrie, are potenţialul de a vă spori contul bancar, nu numai în luna aceasta, ci şi în anul 2013. Pot creşte însă şi cheltuielile. Stabiliţi un buget şi limitaţi-vă la el, economisind în acelaşi timp.

Turbulenţe planetare.

în luna noiembrie planeta Mercur este din nou în mers retrograd, de pe 7 noiembrie, în Săgetător, casa a treia. Mercur revine în Scorpion, casa a doua, pe 14 noiembrie, înainte de a porni iarăşi în sens direct pe 27 noiembrie. Neînţelegerile şi confuzia vă pot modifica planurile cât timp Mercur se află in Săgetător. După ce revine însă în Scorpion, potenţialul pentru încurcături se deplasează în direcţia chestiunilor băneşti. Verificaţi eventualele erori din extrasele de cont şi asiguraţi-vă că depunerile se fac în conturile cuvenite. Bateria unui ceas sau a unei maşini trebuie înlocuită.

Zile favorabile: 2, 6, 7, 11, 14, 15, 24, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Noiembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI