Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Berbec 21 Mai-20 Iunie 2011

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

Berbec – Previziuni pentru perioada 21.05 – 20.06

Comunicare (progresiile solare), noroc (Jupiter în Berbec), idei şi inspiraţie (Lilith în Berbec) vă dăruiesc astrele în această perioadă. Dragostea pluteşte în aer, vă pune inima pe jar. Cariera vă vrea în formă maximă. Aveţi un aş extraordinar, legat de o idee reformatoare: uimiţi-i pe şefi şi colegi. Suportul marţian, mercurian şi jupiterian aduce noroc la bani, dar nu uitaţi: numai pe căi corecte. Achiziţionaţi un bun de valoare (casă, mobilă).
Reperele succesului
Zile favorabile: 26 mai, 5, 9,18 iunie
Zile dificile: 23,30 mai, 7,13, 21 iunie
Interese prioritare: comunicare, lectură, călătorii
Talismanul lunii: jasp roşu
Dragoste şi sex
Între 21 şi 31 mai. Relaţia romantică se va baza acum exclusiv pe comunicare: directă sau prin corespondenţă, învăţaţi să vă înţelegeţi reciproc şi să stabiliţi o legătură armonioasă. Ambiţiile personale, egoismul pot provoca neînţelegeri, răcirea sentimentelor, aşadar fiţi atentă, nu depăşiţi măsura. Ziua de 27 mai e deosebit de dificilă, emoţiile pot scăpa de sub control şi strica tot ce aţi clădit pînă acum. Între 1 şi 10 iunie. Eclipsa de Soare din 2 iunie va activa sfera comunicării. Vă aşteaptă o discuţie importantă sau o veste ce vă va consolida relaţia. Va trebui să daţi dovadă de chibzuinţă. 6 iunie e o zi excelentă pentru întîlniri romantice. Pe 7 iunie, chiar dacă situaţia pare favorabilă, trebuie să aveţi grijă ce şi cum spuneţi. Nu vă enervaţi, eliminaţi emoţiile negative. Pe 10 iunie vă aşteaptă o discuţie importantă cu partenerul, nu prea plăcută, dar necesară. Încercaţi să-i acceptaţi punctul de vedere, nu e momentul pentru manifestări egoiste, între 11 şi 21 iunie. În relaţie mai sînt dificultăţi, în special dacă vă e greu să faceţi un compromis de dragul iubitului. Pe 12 şi 13 iunie atmosfera se va destinde, parţial datorită sexului. Pe 15 iunie este important să puneţi accent pe apropierea spirituală. Iar în ziua eclipsei de Lună, pe 15 iunie, evitaţi disputele pe teme legate de viziunea asupra vieţii. ÎNTÎLNIRE ROMANTICĂ. Întîlnirea trebuie să fie veselă. Alegeţi hainele care vă conferă o imagine solară. Beţi împreună o cafea, apoi mergeţi la o comedie sau la o expoziţie de caricaturi.

Familie

Relaţia cu partenerul vă solicită forţe şi multă atenţie. El trebuie să-şi schimbe stilul de viaţă: cel de pînă acum a devenit greu de suportat. Înarmaţi-vă cu răbdare şi spirit pacifist: de dispoziţia şi părerile dvs. depinde bunăstarea familiei pentru mulţi ani de acum înainte. Părinţii sau rudele mai în vîrstă vă pot sprijini, vă pot da sfatul potrivit. După 2 iunie activităţile comune ori problemele cu vecinii vă distrag atenţia de la această situaţie. Pe 4 iunie evitaţi comunicarea cu cei dragi, dar 5 iunie e o zi potrivită pentru o cină în familie. Toată luna e bine să dedicaţi mult timp copiilor, să le cultivaţi creativitatea. Cele mai potrivite zile în acest sens sînt 6 şi 7 iunie.
Sănătate şi energie
Nu se întrevăd probleme deosebite cu sănătatea, în afară de acele neplăceri pe care vi le puteţi crea singură. Adoptaţi o atitudine foarte serioasă faţă de zona capului: dacă aveţi dureri de cap, consultaţi medicul. Încercaţi să evitaţi traumatismele de orice fel. Controlaţi-vă tensiunea arterială, evitaţi stresul. Pe 8-9 iunie acordaţi sănătăţii mai mult timp decît de obicei. În această lună zodiacală reevaluaţi-vă obiceiurile alimentare, alegeţi o dietă optimă. ALIMENTUL LUNII. Tîrîtele de grîu sunt o sursă excelentă de fibre pentru organism.
Timp liber
Trebuie să vă odihniţi suficient. Cea mai potrivită relaxare este o carte bună sau comunicarea cu prietenii. Pe 2-3 iunie încercaţi să vă concentraţi asupra propriei persoane, stabiliţi-vă ca scop să eliminaţi toate trăsăturile negative. Pe 5 iunie e de dorit să vă relaxaţi în familie, iar zilele de 6-7 iunie dedicaţi-le creativităţii şi distracţiilor. În această perioadă e foarte posibilă o călătorie interesantă în străinătate, ce poate începe după eclipsa de Lună de pe 15 iunie: nu plecaţi la drum în această zi. Petreceri ziua de 21 iunie în compania unor prieteni. SURSA DE ENERGIE. Un meci vizionat pe stadion vă asigură încărcătura energetică pentru mult timp.
Bani şi carieră
Dedicaţi această lună căutării unor posibilităţi de cîştig suplimentar: rezultatul va fi, fără îndoială, pozitiv. 21-22 mai sînt zile potrivite pentru cumpărături, sînt posibile şi încasări financiare. Pe 23-24 mai dificultăţile la serviciu pot atrage probleme materiale temporare. Pe 27-28 mai fiţi foarte reţinută în ceea ce spuneţi, căci un pas greşit sau un cuvînt dur vă pot afecta cariera şi relaţia cu partenerii de afaceri. Pe 30 mai oferiţi-vă un cadou sau o ieşire la restaurant, iar pe 31 evitaţi disputele pe teme financiare. Pe 8-9 iunie sînt posibile mici neînţelegeri la serviciu, dar nu e cazul să le puneţi la inimă. ACHIZIŢIA LUNII. O veioză elegantă pentru dormitor.
Cheia succesului
Norocul vă surîde în aspectele financiare, vă merge foarte bine în ceea ce priveşte veniturile. Dar va trebui să vă folosiţi numai de forţele proprii: totul depinde numai de dvs. Fiţi hotărîtă şi plină de iniţiativă, dacă e nevoie, căutaţi-vă o colaborare. Rezultatul va fi în mod sigur pe placul dvs.

1 Comentriu to “Lunar Berbec 21 Mai-20 Iunie 2011”

  1. Kruemel says:

    
La Multi Ani! Sire dupa 64 de ani de la abolirea mihranoei stam sa fim aboliti ca popor si natie deoarece spiritul de patriotism a fost desfiintat putin cate putin de comunisti apoi de cei ce i-au urmat. Asa sa fie oare, sa nu fi mai ramas nici o urma de dragoste de tara in neamul asta? Nimic nu este mai rau decat lipsa respectului fata de sine si prin aceasta amorteala a noastra a tuturor asta demonstram, ca suntem numai buni de manevrat, ca meritam ce ni se-ntampla. Doar noi, poporul, putem cere sa fim respectati. Cred cu tarie ca monarhia este o sansa sa fim salvati. Deocamdata nu vad alta entitate care sa imi dea o umbra de speranta. Am trei baieti, toti muncesc cinstit aici in tara lor. Imi spun nu pot mama sa plec, as muri de dor dar le este greu, din ce in ce mai greu. Le cer nepoti si nu-mi dau pentru ca nu reusesc sa aibe conditii pentru copii, conditii ca femeile sa nasca, copii sa creasca sanatos, apoi sa invete, nu mai avem siguranta zilei de maine. De aceia Alteta Voastra, mi-as dori ca tara aceasta sa devina din nou locul unde sa ne fie drag sa muncim, sa traim sa iubim, sa procreem. Culmea este ca, inca facem asta, dar cu plansu-n inimi, si fiecare in balonul lui de sapun nu ne unim nu mai credem in libertate ne-am obisnuit cu jugul de gat oare?

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI