Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Berbec Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Aprilie 2012

Avantaje planetare.

Fiţi atent la data de 14 aprilie, când Marte, planeta care vă guvernează semnul natal, îşi reia mersul direct în Fecioară, casa a şasea. Nu vă aşteptaţi însă la o răsturnare instantanee a unor probleme profesionale trecute în aşteptare. Elanul se va clădi treptat în următoarele săptămâni şi în curând viaţa dumneavoastră va reveni pe făgaşul firesc.

Relaţii.

Două influenţe planetare favorizează relaţiile şi comunicarea în luna aceasta: Venus intră în Gemeni, casa a treia, pe 3 aprilie, iar Mercur îşi reia mişcarea în sens direct pe 4 aprilie şi intră în zodia dumneavoastră pe 17 aprilie. Folosiţi toată această energie pozitivă pentru a face noi cunoştinţe, a vă obişnui cu vecinii şi a netezi orice neînţelegeri care au apărut cât timp Mercur a fost retrograd. Puneţi capăt unei conversaţii în prima săptămână a lunii, dacă percepeţi o sămânţă de conflict, mai ales cu o rudă.

Bani şi succes.

Banii ar putea curge din nou spre dumneavoastră în luna aceasta, mulţumită Lunii noi în Taur, casa a doua, de pe 21 aprilie. Dacă n-aţi beneficiat de o creştere salarială luna trecută, ar putea sosi acum. Aveţi totuşi grijă în privinţa tendinţei de a cumpăra impulsiv în ultima săptămână din aprilie. Nu vă grăbiţi să risipiţi banii. O reducere de preţuri v-ar putea ajuta să cumpăraţi îmbrăcăminte pentru serviciu la un preţ excelent.

Turbulenţe planetare.

Relaţiile de la locul de muncă ar putea fi dificile în jurul datei de 6 aprilie, cu Luna plină din Balanţă, casa a şaptea. O luptă pentru putere ar putea face parte din scenariu, când energia lunară potenţează aspecte planetare dificile. Va fi greu pentru alţii să vadă lucrurile din punctul dumneavoastră de vedere. Aveţi grijă să vă înregistraţi convorbirile şi şedinţele importante, şi să căpătaţi instrucţiuni în scris.
Zile favorabile: 1, 2, 10, 12, 14, 18, 19,25, 28, 29

Zile nefavorabile: 5, 10, 11, 12, 20, 21, 24,29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Aprilie 2012

Ce înseamnă pentru Berbec eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI