Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Berbec Aprilie 2013

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Aprilie 2013

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2013

Horoscop Lunra Berbec antaje-planetare-2013

Horoscop Lunra Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Prospectaţi viitorul în jurul datei de 10 aprilie, când are loc faza de Lună Nouă în Berbec, care simbolizează începutul noului dumneavoastră an solar. Gândiţi-vă bine la ceea ce doriţi să realizaţi în următoarele douăsprezece luni şi, mai important decât orice, la soluţiile de atingere a ţelurilor stabilite. începând cu data de 14, Mercur va intra în Berbec şi, în consecinţă, ideile vă vor veni rapid. îndreptaţi-vă atenţia asupra celor mai importante şi scrieţi-vă planul pe hârtie.

Horoscop Lunra Berbec relatii-dragoste-2012

Horoscop Lunra Relaţii.

RELAŢII: Veţi atrage oamenii datorită planetei Venus, care vă tranzitează zodia natală până pe 14 aprilie. Având în vedere această influenţă pozitivă, veţi fi pe aceeaşi lungime de undă aproape cu toată lumea. Acest tranzit este excelent şi pentru întâlniri cu prietenii sau colegii de serviciu, deoarece Mercur va intra în Berbec pe data de 14. în apropierea zilei de 21 aprilie, aveţi grijă să nu exageraţi în ce priveşte comportamentul faţă de un superior.

Horoscop Lunra Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunra Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Profitaţi de aspectele planetare pozitive realizate de Pluton, aflat în Capricorn, casa a zecea, şi de Jupiter, care străbate Gemenii, casa a treia. împreună, pot aduce o oportunitate în carieră sau un post de conducere prin intermediul unei cunoştinţe. Urmăriţi toate posibilităţile, chiar dacă salariul oferit nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Acest lucru se poate schimba.

Horoscop Lunra Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunra Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Luna aceasta, domeniul financiar va cunoaşte suişuri şi coborâşuri, mai ales către sfârşit, când Luna Plină/eclipsa lunară din Scorpion (25 aprilie) vă va activa casa a opta. Adăugând la aceasta şi alte influenţe planetare, este posibil ca veniturile să scadă, iar cheltuielile să crească. Dacă dumneavoastră sau partenerul aşteptaţi o mărire de salariu, s-ar putea să fie mai mică decât aţi sperat. Economisiţi cât mai mult posibil şi cheltuiţi cu măsură.

Horoscop Lunra Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,5, 8,10,13,14,15,19

Zile nefavorabile: 2, 9, 16, 21, 23, 25, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Aprilie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI