Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Berbec Decembrie 2011

Postat de Urania Horoscop On 1 - December - 2011

Sărbători fericite alături de prieteni!
Trebuie doar să faceţi apel la diplomaţie – asta nu înseamnă lipsă de sinceritate! Pluton şi Venus în
Capricorn trimit influenţe negative către semnul dumneavoastră natal, astfel că trebuie să vă gândiţi bine acţiunile pe plan sentimental. Spuneţi partenerului ce aveţi pe suflet, dar nu-l/ faceţi scene
de gelozie şi nu-i mai repetaţi aceleaşi reproşuri pentru a mia oară. Soarele şi Mercur destind atmosfera: în Săgetător, vă promit un revelion de senzaţie alături de prieteni. Sau în familie, cu condiţia să nu vă puneţi mereu pe primul plan…
Cariera si activităţi
Casa a IX-a a temei dvs. generale a fost puternică luna trecută şi este în continuare aşa şi în decembrie – sunt posibile călătorii, însă Jupiter, astrul care guvernează acest sector, are o mişcare aparent retrogradă (până pe 25), ceea ce poate complica lucrurile. Dacă nu puteţi amâna deplasările, aşteptaţi-vă la amânări, întârzieri, nesincronizări. Pe 22, Soarele traversează Mijlocul Cerului din horoscopul Berbecilor, semnalând începutul unei perioade bune pe plan profesional (cum aţi mai traversat şi în ianuarie şi octombrie). Pe lângă această mutare astrală, începe să se încheie şi activitatea retrogradă care a caracterizat ultimele luni, astfel că, la finele lui decembrie, toate astrele vor fi în mişcare directă. Asta înseamnă că veţi face progrese rapide în direcţia atingerii scopurilor, ritmul se accelerează. Nu e de mirare că vă implicaţi total şi încă într-o perioadă când toată lumea sărbătoreşte sau măcar e cu gândul la vacanţă.

Dragoste şi viaţa afectiva
■ Pentru cei căsătoriţi sau care au o relaţie stabilă încă neoficializată, perioada poate fi ceva mai delicată. Venus trimite influxuri negative către Berbec, simţiţi nevoia să primiţi mai multă afecţiune şi dacă aceasta nu e suficientă apare frustrarea, încercaţi să comunicaţi deschis cu partenerul, dar evitaţi să-i faceţi scene de gelozie sau să îi reproşaţi aceleaşi şi aceleaşi lucruri la infinit…
Pentru cei singuri, aspectele planetare sugerează ocazii de idilă la locul de muncă. Atitudinea faţă de iubire e din nou practică, poate prea practică. E posibil că – temporar – să nu mai credeţi în romantism, ci să vedeţi iubirea ca pe un job. Puteţi alege să iubiţi pe oricine, prin urmare puteţi alege persoana care vă ajută la serviciu. Faza aceasta trece după 21 decembrie, când deveniţi interesaţi de prietenia cu persoana iubită şi când ocaziile de a vă descoperi sufletul pereche apar în cadrul organizaţiilor şi activităţilor de grup.
Câştiguri Financiare
■ Venus este astrul care vă guvernează finanţele şi se află o bună parte a lunii în casa a X-a, a carierei, din horoscopul dumneavoastră (până pe 21). Este un tranzit care sugerează că vă veţi bucura de favoruri din partea celor vârstnici – şefi, persoane mai în vârstă, părinţi sau figuri parentale. Relaţiile cu autorităţile şi care implică tranzacţii băneşti pot decurge mai bine acum. Atitudinea dumneavoastră faţă de bani este însă una conservatoare, sunteţi mai puţin dispuşi să cheltuiţi decât aţi fost în noiembrie. Ştiţi exact valoarea banilor de care dispuneţi şi, cum judecata financiară este solidă, îi folosiţi astfel încât să merite. Poate că nu sunteţi la fel de norocoşi ca luna trecută, însă dispuneţi mai înţelept de resursele proprii, ceea ce în sine e un câştig. Plus că există posibilitatea să primiţi o primă, un bonus, mai ales după 25, când Jupit er, Marele Benefic, îşi reia mişcarea directă în sectorul banilor din tema Berbecilor.
Familie si prieteni
■ Casa a IV-a a temei generale a
Berbecilor nu este ocupată în această lună, dar cel puţin teoretic nu aveţi motive să vă plângeţi. Ambianţa din familie e senină şi plăcută, ceea ce vă permite să vă ocupaţi de cei care au mai multă nevoie de dumneavoastră: copiii. Poate că îi ajutaţi la teme pe cei de vârste potrivite, poate vă amuzaţi la poznele nepoţilor. Copii sau nepoţi, aceştia traversează o perioadă în care pot avea succes în activităţile lor, mai ales dacă implică un element ludic. Cu părinţii şi persoanele mai în vârstă vă înţelegeţi de minune, însă cu o condiţie: să nu vă mai puneţi mereu pe dumneavoastră şi nevoile proprii pe primul plan. Sectorul prietenilor este însă cel care vă poate aduce mari satisfacţii în decembrie. Soarele şi Mercur în Săgetător, un semn prieten, vă promit momente excelente petrecute alături de prietenii dragi, fie că e vorba de sărbători sau pur şi simplu îi alegeţi ca pe un refugiu unde vă simţiţi înţeleşi.
Tonus fizic si psihic
■ Activitatea profesională solicitantă
care caracterizează luna decembrie vă poate costa pe plan fizic. Sănătatea dumneavoastră devine mai delicată după 22, de aceea sfatul nostru ar fi să munciţi mai eficient, nu mai mult – planificaţi-vă activităţile zilnice în aşa fel încât să puteţi face mai mult cu mai puţină energie. Zonele vulnerabile sunt ficatul (aveţi grijă la alimentaţie) şi coapsele (masaţi-le). Din punct de vedere spiritual, este o perioadă în care organismul dumneavoastră răspunde bine la tratamentele neconvenţionale şi mai ales la sacroterapie. Nu neglijaţi, deci, rugăciunea! în general însă nu uitaţi că Uranus, Saturn, Venus şi Pluton ocupă în decembrie sectoare din care trimit influxuri negative asupra Berbecilor. Din când în când vă puteţi simţi enervaţi, obosiţi, lipsiţi de entuziasm.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI