Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Berbec Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Februarie 2012

Avantaje planetare.

Venus soseşte în zodia dumneavoastră pe 8 februarie, ceea ce este vă sporeşte considerabil puterea de atracţie. De aceea concentraţi-vă asupra lucrurilor pe care le doriţi, pentru ca apoi să eliberaţi energia cu gânduri pozitive şi speranţa că se vor îndeplini. Prezenţa lui Venus aici vă va amplifica de asemenea charisma, iar în jurul lui 9 februarie veţi putea cunoaşte o persoană incitantă.

Relaţii.

Este din nou o lună excelentă pentru a socializa, mai ales în preajma zilei de 7 februarie, când Luna plină va fi în Leu, casa a cincea. Iar cu Mercur în Vărsător, casa a unsprezecea, a prieteniei, până pe 14 februarie şi cu Soarele în acelaşi semn până în 18 februarie, vă puteţi lărgi cercul de cunoştinţe şi poate chiar veţi cunoaşte o persoană cu care să începeţi o nouă relaţie sentimentală. Mijlocul lunii februarie ar putea aduce reunirea cu un prieten pe care nu l-aţi văzut de multă vreme.

Bani şi succes.

Marte retrograd în Fecioară continuă să încetinească viteza activităţilor profesionale, dar nu vă lăsaţi copleşit de frustrare. Gândiţi chibzuit la mijlocul lunii februarie, când aspecte planetare dificile pot declanşa un conflict cu un coleg sau cu un şef. De asemenea, străduiţi-vă pe cât puteţi să vă feriţi de a controla oamenii şi păziţi-vă de oricine doreşte să formeze o alianţă în culise. In cele din urmă, aţi putea fi învinovăţit fară a avea nicio vină.

Turbulenţe planetare.

Trataţi-vă bine luna aceasta pentru a ajuta la prevenirea unei răceli sau a unei gripe, care ar putea fi declanşate de Luna nouă din Peşti, casa a douăsprezecea, de pe 21 februarie. De asemenea, străduiţi-vă să reduceţi stresul de la locul de muncă. Puneţi accentul pe somn, odihnă şi mâncare sănătoasă.
Zile favorabile: 2, 6, 11, 14, 16, 19, 20, 25

Zile nefavorabile: 3,4, 15, 17, 22,24

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Februarie 2012

Ce înseamnă pentru Berbec eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI