Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Berbec Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Ianuarie 2012

Avantaje planetare.

Scena casnică vă atrage interesul când Luna plină din Rac, de pe 9 ianuarie, vă străluceşte puternic în casa a patra. Această energie lunară este mai cu seamă favorabilă pentru a vă distra cu prietenii, a vă bucura de timpul petrecut alături de familie şi a vă folosi creativitatea pentru a vă redecora casa pornind de la un buget prestabilit. Vă veţi bucura de seri intime şi relaxate petrecute acasă, urmărind filme şi celebrând iubirea şi romantismul.

Relaţii.

Evenimentele sociale şi timpul petrecut împreună cu prietenii vă încântă, luna ianuarie punând accentul pe casa a unsprezecea. După intrarea Soarelui în Vărsător, energia va continua să se reverse, de la Soare, Venus şi Mercur, precum şi de la Luna nouă de pe 23 ianuarie. Dacă sunteţi celibatar, un prieten vă poate prezenta unei persoane interesante, apărând potenţialul unei relaţii sentimentale, la mijlocul lunii.

Bani şi succes.

Vizibilitatea este cel mai bun activ al carierei dumneavoastră între 9 şi 27 ianuarie, când Mercur tranzitează Capricornul, casa a zecea. Spuneţi-vă părerile. împărtăşiţi-vă ideile. O oportunitate vă poate ieşi în cale în primele două săptămâni ale lunii. Fiţi totuşi pregătit pentru un obstacol în calea planurilor în a treia săptămână din ianuarie, când managementul ar putea bloca progresul.

Turbulenţe planetare.

încercaţi să întreprindeţi cât mai multe la slujbă înainte de 24 ianuarie, când Marte devine retrograd în Fecioară, casa a şasea. Procedaţi la fel în cazul activităţilor cu caracter personal. Progresul va fi lent în următoarele trei luni şi vă puteţi aştepta la decizii întârziate sau chiar inversate, iar uneori la frustrări majore. Păstraţi-vă calmul şi lăsaţi-vă dus de curent în loc să încercaţi să forţaţi lucrurile.
Zile favorabile: 3,4, 5,6, 7, 10, 11, 15, 18, 19,23,27,29

Zile nefavorabile: 8, 9, 12, 13, 14, 16, 20,22, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Ianuarie 2012

Ce înseamnă pentru Berbec eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

2 Comentarii to “Lunar Berbec Ianuarie 2012”

  1. Eva Cecilia says:

    Multumesc ca existati.De multi ani urmaresc previziunile intocmite cu mult profesionalism de catre frumoasa si distinsa d-mna Si,oma Varzaru la postul B1TV.Tot respectul meu si o uratura in aceasta sfanta seara.In fiecare iarna MOs Craciun,Cruteiera prin case Si cu sacul lui mereu e plin Cu daruri multe si frumoase.De asta data,La oameni buni ca dumneavoastra,Pe langa daruri Mosul bun,Sa va aduca sanatate-n casa!

  2. Maria says:

    VA MULTUMESC CA SUNTETI!De aproape 7 ani va urmaresc si ne calauziti cu sfaturile Dumneavoastra.Intotdeauna ati pronosticat 80 la suta tot ce ni s-a intamplat.Oare cum o fi daca ati sti di ascendentele(a mea si a familiei),cat de exact ati putea sa ne spuneti horoscoapele!Va multumim ca saptamana de saptamana sunteti alaturi de noi si ne ajutati

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI