Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Berbec Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iulie 2012

Avantaje planetare.

Căminul este locul dumneavoastră favorit când Luna nouă din Rac, de pe 19 iulie, vă accentuează casa a patra. Anul acesta o vacanţă estivală acasă poate fi mai atrăgătoare decât călătoriile, mai ales fiindcă veţi fi în dispoziţia de a ataca lista de lucruri ce trebuie neapărat rezolvate în gospodărie. Totuşi nu investiţi mulţi bani în dotări noi sau decoraţiuni după 15 iulie, când Mercur va intra în mers retrograd.

Relaţii.

Marte intră în Balanţă, casa a şaptea, pe 3 iulie. Va adăuga pasiune unui parteneriat, dar poate de asemenea declanşa dezacorduri, de care veţi fi extrem de conştient la mijlocul lui iulie. Probleme cu un coleg sau cu un şef sunt posibile la momentul respectiv, afectându-vă şi armonia din cămin. Gândiţi aşezat şi vorbiţi puţin.

Bani şi succes.

Energia planetară dificilă de luna trecută va fi amplificată de Luna plină din Capricorn, de pe 3 iulie, casa a zecea. Aspectele din carieră, mai ales relaţiile cu superiorii, vor continua să necesite o abordare atentă. încercaţi să nu vă lăsaţi biruit de frustrări. Influenţa aceasta va trece în timp. Până atunci, consideraţi totul un exerciţiu de răbdare.

Turbulenţe planetare.

Mercur îşi inversează mişcarea, devenind retrograd în Leu, pe 15 iulie. Aceasta poate duce la confuzii de date, ore şi locuri pentru evenimente sociale şi activităţile copiilor, aşa încât asiguraţi-vă de confirmarea planurilor înainte de a ieşi pe uşă. Evitaţi să luaţi decizii legate de investiţii, indiferent ce v-ar îmboldi altcineva să faceţi, întrucât nu veţi deţine toate informaţiile necesare. Puteţi totuşi utiliza perioada aceasta pentru a pune la punct detaliile unor proiecte de hobby-uri.
Zile favorabile: 1, 5, 6, 10, 14, 15, 20,28

Zile nefavorabile: 3, 9, 17, 18, 19, 24, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iulie 2012

Ce înseamnă pentru Berbec eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI