Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Berbec Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iunie 2012

Luna plină (şi eclipsa lunară) din Săgetător, de pe 4 iunie, şi Luna nouă din Gemeni, de pe 19 iunie, vă activează casa a noua şi casa a treia, ale excursiilor, călătoriilor şi învăţării. Luna nouă este o influenţă mai bună dacă doriţi o altă schimbare de decor în această lună, mai ales pentru că beneficul Jupiter intră în Gemeni pe 11 iunie. Luaţi un bestseller cu dumneavoastră şi relaxaţi-vă. Sau participaţi la un curs, pur şi simplu din plăcerea de a învăţa mai multe despre un subiect care vă interesează.

Relaţii.

Puteţi soluţiona cu uşurinţă orice dezacorduri sau neînţelegeri recente după ce Venus îşi reia mersul direct pe 28 iunie. Iar dacă v-aţi gândit la posibilitatea avansării unei relaţii la un alt nivel, gândurile şi sentimentele vă vor deveni clare la sfârşitul lunii ori la începutul lui iulie.

Bani şi succes.

Sectorul carierei este punctul fierbinte al acestei luni şi în plus veţi avea unele dificultăţi la locul de muncă la începutul lui iunie, când unele planete intră în conflict cu Marte din Fecioară, casa a şasea. Este un motiv cu atât mai bun pentru a vă păstra gândurile şi comentariile pentru dumneavoastră şi pentru a fi atent în privinţa împărtăşirii de confidenţe cu colegii.

Turbulenţe planetare.

24 iunie este data primei cuadraturi perfecte între Uranus şi Pluton din acest an (a doua este 19 septembrie), în Berbec şi Capricorn, casa întâi şi casa a zecea. Va trebui să vă înfrânaţi impulsivitatea şi să o ţineţi sub control. Orice alt tip de comportament poate fi în detrimentul carierei. Această influenţă vă poate afecta de asemenea viaţa familială, aducând posibilitatea unei schimbări neplăcute a domiciliului sau o pagubă produsă din cauza unor intemperii. Nu este momentul potrivit pentru a ruga pe cineva să se alăture gospodăriei dumneavoastră.
Zile favorabile: 3, 7, 8, 13, 17, 22, 23, 26, 27

Zile nefavorabile: 5, 10, 11, 12, 20, 21, 24,29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iunie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI