Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Berbec Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Mai 2012

Avantaje planetare.

Pregătiţi-vă bagajele pentru weekend şi îndreptaţi-vă către un loc din apropiere în preajma zilei de 21 mai, cu Luna nouă (eclipsă solară) în Gemeni, casa a treia, a călătoriilor scurte. Dacă nu puteţi dispune de o asemenea perioadă de timp, faceţi o călătorie de numai o zi sau oferiţi-vă dumneavoastră şi partenerului de viaţă ori familiei o noapte într-un hotel sau într-o staţiune de lux locală. Această Lună nouă este de asemenea favorabilă pentru o scurtă vacanţă în care să vă cunoaşteţi mai bine vecinii. Printre ei poate fi cineva care să vă devină un prieten bun sau un contact de networking.

Relaţii.

Relaţiile sunt în general relaxate în luna aceasta în ciuda potenţialelor obstacole ale lui Venus care intră în mişcare retrogradă pe 16 mai, putând declanşa neînţelegeri. Mercur, planeta comunicării, vizitează trei zodii – Berbec, Taur şi Gemeni – şi în fiecare vă aduce în contact cu mulţi oameni. Relaţiile personale sunt stimulate la începutul lunii, urmate de conexiunile în carieră şi, în cele din urmă, de cele cu fraţii/surorile şi vecinii. Veşti promiţătoare pentru carieră pot veni în direcţia dumneavoastră la jumătatea lunii.

Bani şi succes.

Luna plină de pe 6 mai din Scorpion, casa a opta, are potenţial însemnat pentru a declanşa câştiguri financiare pentru dumneavoastră sau pentru partenerul de viaţă. Economisiţi pentru o vacanţă estivală sau pentru cheltuieli care ar putea apărea mai târziu în cursul anului, în loc să irosiţi doar pentru satisfacerea vanităţii personale. încercaţi-vă norocul la loterie în jurul datei cu Lună plină.

Turbulenţe planetare.

Viaţa dumneavoastră socială poate suferi un recul când Venus în Gemeni călătoreşte retrograd între 16 mai şi 28 iunie. în casa a treia, statutul său retrograd poate afecta de asemenea comunicarea, mai ales cu un partener. Dacă şovăiţi în privinţa unui angajament, amânaţi decizia până după ce Venus îşi reia mersul direct. Nunţile şi achiziţiile majore nu sunt de asemenea recomandabile în această perioadă.
Zile favorabile: 7, 8, 11, 17, 20, 22, 26, 27, 31

Zile nefavorabile: 3, 4, 9, 13, 16, 23, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Mai 2012

Ce înseamnă pentru Berbec eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI