Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Berbec Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Martie 2012

Avantaje planetare.

Pe 22 martie, Luna nouă în Berbec vă aduce sub lumina reflectoarelor, pregătindu-vă pentru a pătrunde în forţă în noul an zodiacal. înainte de a o face însă, opriţi-vă şi gân- diţi-vă la ce anume doriţi să realizaţi în următoarele douăsprezece luni şi cum plănuiţi să vă atingeţi obiectivele. După aceea veţi fi gata să vă dedicaţi toată energia pentru viitor, când Marte, planeta care vă guvernează semnul natal, îşi va relua mersul direct în luna următoare.

Relaţii.

Relaţiile sunt predispuse spre încurcături şi neînţele¬geri după ce Mercur devine retrograd în zodia dumneavoastră pe 12 martie. Confirmaţi datele şi locurile, gândiţi înainte de a vorbi şi limpeziţi-vă ideile. Mercur retrograd poate fi şi în avantajul dum¬neavoastră după ce se retrage în Peşti, casa a douăsprezecea, pe 22 martie. Ascultaţi-vă intuiţia, care vă poate ajuta să apreciaţi care este modul cel mai bun de a aborda problemele de la locul de muncă.

Bani şi succes.

Contul dumneavoastră bancar poate beneficia de pe urma prezenţei lui Venus în Taur, casa a doua, după 5 martie. Ba încă şi mai bine, aceasta îşi uneşte forţele cu câteva planete, printre care Jupiter cel benefic la mijlocul lunii. Puteţi afla veşti despre o creştere salarială frumoasă, despre o primă ori despre alte beneficii din partea companiei, şi să primiţi un cadou la care speraţi de multă vreme. Fiţi totuşi prudent dacă vi se oferă o promoţie sau un post nou, deoarece poate că nu dispuneţi de toate informaţiile.

Turbulenţe planetare.

Deşi progresul lent continuă să pre¬valeze la locul de muncă, puteţi realiza avansuri moderate în apro¬pierea datei de 8 martie, cu Luna plină din Fecioară, casa a şasea. Subtilitatea va fi de cea mai mare importanţă dacă speraţi totuşi să impresionaţi factorii de decizie. împotriviţi-vă imboldului de a cere prea mult de la colegii de muncă, chiar dacă vă frustrează. Mai bine lăsaţi-vă abilităţile naturale de conducător să iasă la iveală. Aveţi grijă să evitaţi persoanele dificile la sfârşitul lunii.
ZILE FAVORABILE: 1, 5, 6, 13, 14, 18, 23,26

ZILE NEFAVORABILE: 2, 3,4, 9, 15, 20, 27, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Martie 2012

Ce înseamnă pentru Berbec eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI