Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Berbec Noiembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Noiembrie 2012

Avantaje planetare.

Ritmul zilnic creşte sub influenţa Lunii pline (eclipsă lunară) din Gemeni, casa a treia, de pe 28 noiembrie, care va aduce de asemenea înmulţirea contactelor cu fraţii/surorile şi vecinii. Răspundeţi invitaţiilor pentru sărbători şi analizaţi posibilitatea organizării unei petreceri în decembrie.

Relaţii.

Persoanele apropiate de dumneavoastră vor fi pline de surprize la începutul lunii, deoarece Venus, care avansează în Balanţă până la 22 noiembrie, vă pune în legătură cu mulţi oameni. Influenţa aceasta este mai cu seamă favorabilă pentru cupluri şi pentru petrecerea unui timp de calitate alături de cei iubiţi şi de prietenul dumneavoastră cel mai bun. Alegeţi-vă însă cuvintele cu grijă sau nu spuneţi absolut nimic la sfârşitul lunii, când conjuncturile dificile pot declanşa conflicte.

Bani şi succes.

Marte intră în Capricorn, casa a zecea, a carierei şi statutului, pe 17 noiembrie. Deşi vă va oferi stimulente suplimentare pentru a depune o muncă susţinută, aveţi grijă să clarificaţi mai întâi instrucţiunile şi sarcinile primite. Nu este momentul pentru a da frâu liber iniţiativei ori a vă implementa ideile înainte de a le limpezi cu un şef.

Turbulenţe planetare.

Ziua de 7 noiembrie marchează începutul altei perioade de mişcare retrogradă pentru Mercur, de data aceasta în Săgetător, casa a noua. Călătoriile vor fi astfel predispuse la amânări şi anulări, mai ales în săptămânile a treia şi a patra din lună. Pe data de 14 noiembrie, Mercur revine în Scorpion, casa a opta, semnul în care se formează şi aspectul de Lună nouă (şi eclipsa solară) pe 13 noiembrie. Deşi puteţi avea parte de o creştere a venitului, cecul poate sosi mai încet. Puteţi în acelaşi timp găsi chilipiruri în jurul datei de 27 noiembrie, când Mercur porneşte din nou în sens direct.
Zile favorabile: 2, 6, 7, 11, 14, 15, 24, 29

Zile nefavorabile: 3, 10, 12, 16,23, 25, 30

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Noiembrie 2012
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI