Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Berbec Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Septembrie 2012

Avantaje planetare.

Viaţa socială continuă să vă fie activă luna aceasta, mulţumită lui Venus în Leu, casa a cincea, după 6 septembrie. Vizitaţi-vă prietenii, petreceţi timp de calitate cu copiii dumneavoastră şi rezervaţi-vă câteva seri pentru interludii romantice. Prezenţa lui Venus aici accentuează de asemenea creativitatea. Exprimaţi-vă personalitatea unică prin intermediul unui hobby. în acelaşi timp însă fiţi precaut cu investiţiile, deoarece puteţi sfârşi cu o pierdere netă.

Relaţii.

în ciuda dificultăţilor care afectează unele relaţii în luna aceasta, majoritatea sunt la cote înalte, deoarece câteva planete formează aspecte cu Jupi ter din Gemeni, sectorul comunicării dumneavoastră. Contactaţi-vă fraţii/surorile şi cunoaşteţi-vă mai bine vecinii. Căutaţi opiniile altora şi recurgeţi la un brainstorming în jurul datei de 7 septembrie.

Bani şi succes.

Slujba dumneavoastră şi activitatea de zi cu zi sunt în general satisfăcătoare în luna aceasta, cu Mercur în Fecioară, casa a şasea, până la 16 septembrie, data Lunii noi în aceeaşi zodie. Ţintiţi către un randament ridicat, cu atenţie la detalii, dar fiţi prudent în privinţa împărtăşirii informaţiilor personale şi a gândurilor negative legate de locul de muncă. Oricare dintre acestea poate avea repercusiuni.

Turbulenţe planetare.

19 septembrie aduce a doua cuadratură perfectă între Ur anus şi Pluton din acest an, în Berbec şi Capricorn, casa întâi şi casa a zecea. Relaţiile vor constitui obiectivul la sfârşitul lunii, când Luna plină din Berbec, de pe 30 septembrie, vă activează de asemenea casa a şaptea. Energia lunară poate declanşa un conflict cu un şef sau cu partenerul de viaţă. O dată în plus, focalizaţi-vă asupra unor imagini inspiratoare de calm şi vorbiţi puţin. Acţiunile impulsive, cu prea mare îngăduinţă faţă de sine, pot avea rezultate nedorite.
Zile favorabile: 3, 7, 12, 13, 17, 21, 25, 30

Zile nefavorabile: 8, 9, 12, 13, 14, 16, 20,22, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Septembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI