Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn 21 Mai-20 Iunie 2011

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

Capricorn- Previziuni pentru perioada 21.05 – 20.06

Horoscop Balanta Lunar

Reperele succesului
Zile favorabili 23 mai. 2. 6.15,19 iunie
Zile dificile: 28 mai, 4,10,17 iunie
Interese prioritare: sănătate, muncă, relaţii cu colegii, dragoste, relaxare
Talismanul: agăţ

Dedicaţi mai mult timp copiilor. Stellium-ul din a V-a Casă indică un plus de fertilitate (Venus C V), implicare sentimentală, declararea trăirilor (Marte conjunct cu Venus C V), dar şi dorinţa de a călători, de a căuta compania celor dragi (Mercur C V). Creşte gradul de creativitate. Cu multă inspiraţie, iubire împărtăşită, un plus de charismă, de optimism, păşiţi cu dreptul în viitor. Şi e vorba de viitorul apropiat, semn că „viitorul sună bine”.
Dragoste şi sex
Intre 21 si 31 mai. Începe o perioadă luminoasă. Relaţia vă aduce satisfacţii majore. Vă puteţi lăsa purtată de iubire fără ezitare. O întîlnire importantă va avea loc pe 30-31 mai. Vă veţi înţelege excelent şi chiar dacă au existat unele discordii, ele se vor rezolva.
Chiar dacă eclipsa de Soare din 2 iunie nu vă va afecta direct relaţia, fiţi totuşi atentă în comunicare şi nu permiteţi emoţiilor negative să pătrundă în viaţa dvs. Pe 4 iunie sînt posibile neînţelegeri din probleme minore. Lăsaţi discuţiile importante pentru 5 iunie, e o zi mai potrivită. 6-7 iunie sînt zile excelente pentru viaţa intimă, bucuraţi-vă unul de altul.
Dacă mai sunteţi singură, aceste zile vă aduc şansa multor cunoştinţe romantice. Acţionaţi: mergeţi la evenimente, petreceri, ajutaţi-vă destinul să vă aducă în dar dragostea. Pe 12-13 iunie veţi dori să vă simţiţi independentă, însă aveţi grijă ca partenerul să nu se simtă ofensat!
Întîlnire romantică. E o întîlnire care trebuie să vă rămînă în amintire ca cea mai strălucitoare. Mergeţi împreună într-un loc plin de viaţă, unde vă puteţi destinde la maximum. Uitaţi de reţineri, îmbrăcaţi-vă şi machiaţi-vă cît mai spectaculos.

Familie

Vă aşteaptă o mulţime de treburi legate de casă. Dar fiţi foarte atentă, mai ales dacă problema e legată de o tranzacţie imobiliară sau de renovări capitale. Verificaţi cu grijă toate actele şi nu vă lăsaţi condusă de emoţii, nu luaţi decizii sub impulsul momentului. Zilele de 27 şi 28 mai sînt dificile pentru comunicarea cu părinţii şi treburile casnice. Există riscul unui conflict serios. Pe 29 mai atmosfera se schimbă în mai bine. În plus, în această zi există posibilitatea unor achiziţii plăcute pentru casă şi a rezolvării pe cale paşnică a disputelor cu soţul. Relaţia cu copiii vă fi bogată în această lună, acordaţi-i celui mic cît mai mult timp, acest lucru vă ajută şi pe dvs. să vă descoperiri latura creativă. Pe 30-31 mai mergeţi obligatoriu undeva împreună cu copilul. Ziua de 5 iunie este potrivită pentru a discuta pe diverse teme cu partenerul dvs.
Sănătate şi energie
Această lună nu prea e favorabilă pentru sănătate. Atenţie mai ales în perioadele 1-3 şi 14-15 iunie, zilele eclipselor de Soare şi de Lună! Se pot agrava afecţiunile cronice, ceea ce înseamnă că va apărea nevoia de a vă ocupa serios de tratarea lor, iar dacă e necesar, chiar să vă internaţi în spital. Este contraindicat să vă suprasolicitaţi organismul. Brînză de vaci – un aliment bogat în calciu, de care are mare nevoie sistemul osos.
Timp liber
În perioada Gemenilor cea mai potrivită relaxare v-o oferă compania persoanelor interesante. Nu ocoliţi nici cursurile pe teme legate de dezvoltarea intuiţiei ori psihologia comunicării. O zi potrivită pentru acest gen de activităţi este 25 mai. Pe 26 mai evitaţi mijloacele de transport, pe 29 mai relaxaţi-vă în cercul restrîns al familiei, iar pe 30-31 mai alegeţi creativitatea, distracţiile, gîndiţi-vă mai puţin la treburi. Călătoriile scurte sînt recomandabile, dar va trebui să uitaţi pentru moment de cele la mare distanţă. Pe 14-15 iunie, în perioada eclipsei de Lună, trebuie să vă izolaţi şi să vă faceţi ordine în gînduri sau să vă analizaţi viaţa.
O vilă la munte, o căsuţă bătrînească de la ţară.
Bani şi cariera
Situaţia financiară va fi stabilă cu o condiţie: evitaţi orice oferte sau tranzacţii îndoielnice, în special în sfera imobiliară. Unele probleme băneşti sau cheltuieli neprevăzute pot fi legate de membrii familiei. Pe 23 mai e bine să nu faceţi cheltuieli ori operaţiuni financiare nechibzuite. La serviciu au loc evenimente importante. După 2 iunie e posibil să vreţi chiar dvs. să renunţaţi la munca de care v-aţi plictisit sau situaţia vă va determina să o faceţi. Nu vă temeţi de nimic: acum vă despărţiţi de ceea ce trebuie să se încheie în viaţa dvs., în schimb va apărea cu siguranţă ceva nou. Continuaţi să vă perfecţionaţi în profesie, deşi nu toţi cei dragi sunt de acord cu alegerea dvs.
Z1ŢIA LUNII. Un televizor de ultimul tip.
Cheia succesului
Vă aşteaptă succesul în dragoste, aşa că atunci cînd plecaţi la întîlnire, bazaţi-vă pe ajutorul Fortunei. Vor fi încununate de succes şi toate proiectele dvs. creative. Trăiţi intens şi străduiţi

Horoscop Urania Lunar-Capricorn 21 Aprilie – 20 Mai 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI