Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn 22 Iunie -22 Iulie 2011

Postat de Urania Horoscop On 17 - June - 2011

Saturn, patronul astral, şi-a reluat mersul direct şi e cea mai bună veste sub aspect previzional. Barierele existenţiale nu s-au ridicat cu totul, dar tot vă va fi mai bine. Progresiile solare susţin relaţia matrimonială, reaprind pasiuni, plăcerea de a petrece timpul în doi. Mercur aşază la masa negocierilor persoanele cu interese de afaceri. Venus cere să vă protejaţi sufletul său organismul fragil. Atenţie la raporturile de muncă, sunt vulnerabile!
Reperele succesului
Zile favorabile: 29 iunie, 3,12,17 iulie 24 iunie,
Zile dificile: 1,8,14,22 iulie
Interese prioritare: creativitate, iubire, călătorii
Talismanul lunii: sodalit
Dragoste şi sex
Între 22 şi 30 iulie. Prin influenţa lui Jupiter, dragostea intră în viaţa dvs. Vine o perioadă excelentă pentru întâlniri romantice şi declaraţii pătimaşe. Cea mai frumoasă zi va fi 26 iunie. Pe 28 iunie veţi dori să luaţi o decizie. Poate veţi pune capăt relaţiei care s-a epuizat şi veţi face loc uneia noi, cu perspective de viitor. Sentimentele vă ameţesc. Nu încercaţi să le rezistaţi, lăsaţi-vă purtată de iubire.
Între 2 şi 10 iulie. Eclipsa de Soare din 1 iulie vă va influenţa mult relaţia de cuplu. Probabil va trebui să luaţi o decizie. Şi dacă sunteţi pregătită să spuneţi „da”, nu ezitaţi! Pe 4 iulie veţi privi altfel relaţia cu partenerul. Aveţi şansa să aveţi viaţa de familie la care aţi visat. Decada e favorabilă şi relaţiilor intime, şi discuţiilor pe teme spirituale.
Între 10 şi 22 iulie. Contradicţia între dorinţa de a fi iubită şi cea de a fi independentă se va face simţită pe 11 iulie. Cea mai bună soluţie e să vă întâlniţi cu prietenii şi prietenele, iar apoi să-l chemaţi şi pe iubitul dvs. Tensiunile de la serviciu încep să afecteze relaţia de cuplu. Înţelepciunea înnăscută şi diplomaţia vă ajută să găsiţi un echilibru rezonabil. Pe 17-22 iulie încercaţi să consolidaţi încrederea între dvs. şi partener.
ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ, Când vă întâlniţi cu iubitul, nu uitaţi de acele lucruri care vă unesc cu adevărat, căci nu este vorba numai de pasiune. Vorbiţi despre valorile spirituale, despre viziunea dvs. asupra lumii şi despre principiile de viaţă. Un loc potrivit pentru întâlnire va fi o ceainărie.

Familie

Cu toate că neplăcerile serioase au rămas în urmă, acasă situaţia încă nu este pe deplin favorabilă. Fiţi precaută în comunicarea cu părinţii şi alte rude în vârstă – acest lucru este important în special pe 24 iunie şi 21-22 iulie. Pentru aceste zile e mai bine să nu programaţi întâlniri cu persoanele apropiate şi nici treburi casnice importante. Discuţiile cu copiii vor fi interesante şi pline de conţinut. Străduiţi-vă să fiţi pentru ei un exemplu, un prieten, ajutaţi-i în activităţile creative, jucaţi-vă cu ei şi distraţi-vă împreună. 26 iunie este o zi potrivită pentru comunicare. Dacă nu aveţi încă, dar vă doriţi copii, acum e o o perioadă favorabilă pentru a concepe unul. Relaţia cu iubitul va fi foarte bună, ceea ce în mod cert va umple căminul dvs. de energii pozitive.
Sănătate şi energie
În această lună zodiacală veţi avea multă energie. Ar fi recomandabil să o folosiţi pentru a face sport, drumeţii. E o perioadă excelentă pentru a vă consolida sănătatea. Până pe 2 iulie informaţi-vă, consultaţi specialişti, apoi aplicaţi cunoştinţele acumulate. Stimulaţi rezervele ascunse ale organismului.
ALIMENTUL LUNII.Portocalele – o sursă importantă de vitamina C şi de bună dispoziţie.
Timp Liber
Scurte călătorii în locuri interesante din apropiere vă pot oferi impresii minunate. Cu alte cuvinte, e bine-venit tot ce nu necesită cheltuieli mari şi vă ajută să vă refaceri forţele. Cele mai potrivite zile pentru călătorii sunt 22 iunie, 18-19 iulie. Pentru a începe o călătorie mai îndepărtată sunt recomandate zilele de 5-6 iulie. Încercaţi să profitaţi de orice ocazie pentru a merge la spectacole, pentru a acumula energii pozitive. Ar fi minunat să vă ocupaţi de ceva creativ. 26-27 iunie sunt zile favorabile în acest sens. Pe 12-13 iulie singurătatea vă ajută să ajungeţi la o stare de armonie sufletească.
SURSA DE ENERGIE. O localitate montană sau chiar şi un simplu loc mai înalt. Important este că orizontul să fie deschis, iar aerul curat.
Bani şi cariera
Influenţa lui Marte vă favorizează dinamismul în munca de zi cu zi. Apucaţi-vă fără ezitare de treburi şi proiecte dificile – aveţi suficiente forţe. Dar renunţaţi la ceea ce nu vă mai interesează. Chiar dacă va trebui să vă schimbaţi locul de muncă, nu vă speriaţi. Alegeţi pe cât posibil activităţi de creaţie: acestea vă vor permite să ocupaţi în viitor o poziţie de perspectivă. Pe 28-29 iunie acordaţi atenţie comunicării cu colegii, nu vă lăsaţi atrasă în conflicte, în carieră şi în relaţia cu superiorii situaţia este dificilă, probleme pot apărea pe 7-8 iulie.Un aparat de fitness – vă permite să vă păstraţi tonusul fizic şi silueta.
Cheia succesului
Desenaţi, scrieţi versuri, învăţaţi să cântaţi la un instrument, Fortuna vă susţine toate încercările creative. Şi relaţia de cuplu va fi minunată, bucuraţi-vă de ea din plin. Persoanelor singure le va surâde norocul: foarte curând veţi cunoaşte pe cineva.

Horoscop Urania Lunar-Capricorn 22 Iunie – 22 Iulie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI