Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn 23.07 – 23.08 2011

Postat de Urania Horoscop On 6 - August - 2011

Capricorn – Previziuni pentru perioada 23.07 – 23.08

Cuadratura Saturn-Pluton Rx-Uranus Rx vă domină destinul, atenuând din efectele progresiilor solare benefice ale perioadei, dar neliminându-le. Într-un cuvânt, blocaj. Sunteţi înfrânată de maşina destinului şi prioritate au alţii. Ce-i de făcut? Odihniţi-vă, îngrijiţi-vă sănătatea, izolaţi-vă, pentru a găsi răspunsuri la întrebările care vă macină. Pot fi defecţiuni casnice, accidente domestice, rude cu probleme de sănătate ori cu care vă certaţi.
Reperele succesului
• Zile favorabile: 26,31 iulie, 1,20 august
• Zile dificile: 29 iulie, 4,11,18 august
• Interese prioritare: Sport, viaţă intimă, misticism serpentin
Dragoste şi sex
0 decadă favorabilă întâlnirilor romantice, consolidării relaţiei de cuplu. Sub influenţa lui Júpiter şi a lui Venus, veţi reuşi să rezolvaţi multe probleme spinoase cu partenerul. Pe 24-25 iulie organizaţi o cină în doi. Pe 28-29 iulie pot apărea mici certuri cu iubitul, din cauza încăpăţânării şi irascibilităţii dvs. Dar pe 30 iulie totul se va aranja şi veţi uita de dispută. 31 iulie şi 1 august sunt zile minunate pentru viaţa intimă.
Energia dvs. sexuală creşte, ceea ce îl va bucura fără îndoială pe partener. Dar fiţi precaută: pe 8 august nu e cazul să abordaţi probleme legate de sfera intimă, neînţelegerile din acest domeniu pot genera adevărate scandaluri. Controlaţi-vă reacţiile, fiţi reţinută. Pe 9-10 august situaţia se va îmbunătăţi, dar încercaţi totuşi să fiţi mai atentă la ceea ce spuneţi.
Intre 13 si 23: Pentru 13 august e mai bine să nu stabiliţi întâlniri romantice şi să nu începeţi discuţii serioase pe tema relaţiei de cuplu – influenţa războinicului Marte este foarte mare şi conflictele pot izbucni pe neaşteptate şi din orice fleac. 20 august este o zi potrivită pentru sex.
Găsiţi un loc într-un parc, ceva în genul unei grădini japoneze, unde printre bolovani cresc flori şi curge un pârâiaş. Starea dvs. de spirit va deveni pe dată calmă, liniştită, iar sentimentele se vor armoniza. 0 astfel de atmosferă favorizează apropierea dintre dvs.

Familie

casnice vor ocupa în continuare o mare parte a timpului dvs. Vă aşteaptă cheltuieli pentru amenajarea locuinţei: renovare, o nouă planificare, achiziţia de mobilă nouă. Însă schimbările mai semnificative nu sunt recomandabile în această lună, aşa că e mai bine să mai amânaţi cumpărarea sau vânzarea bunurilor imobiliare. Relaţiile cu persoanele apropiate vor necesita atenţie maximă, nu provocaţi conflicte şi nu răspundeţi la provocări. În schimb, comunicarea cu copiii vă aduce bucurii, cel mai bine ar fi să-i dedicaţi copilului zilele de 24-25 iulie şi 20-21 august. Mergeţi undeva împreună, pentru a vă odihni şi relaxa, sau faceţi împreună ceva creativ.
Sănătatea depinde numai de dvs. Până pe 4 august se recomandă antrenamentele dinamice la sala de sport, jogging sau măcar plimbări pe jos în zilele libere – organismul dvs. are multă nevoie de activitate fizică. După 4 august se pot face simţite vechi probleme de care aţi uitat de mult, aşa că trebuie să recurgeţi la metode profilactice. Protejaţi-vă inima şi stomacul – acestea sunt acum în zona de risc.
Carnea slabă – sursa de proteine absolut necesare unei activităţi fizice susţinute.
Timp liber
Regula principală este să faceţi în timpul liber numai ce vă place. Relaxaţi-vă pe malul unei ape sau petreceţi câteva zile într-o localitate de munte, la aer curat. 15 august e o zi potrivită pentru o excursie în afara oraşului. Pe 16 august fiţi foarte atentă pe drum! Cel mai indicat ar fi să rămâneţi acasă. Pentru 2 august vă puteţi planifica o călătorie în străinătate, dar organizaţi lucrurile în aşa fel încât să nu fiţi pe drum în intervalul 4-8 august. În această lună aveţi nevoie de odihnă activă.
Munţii şi stâncile. Acolo, printre defileurile înguste, se ascund izvoare cu apa limpede, care vă aduce energie şi putere.
Bani si Cariera
Răbdarea şi profesionalismul dvs. pregătesc locul pentru viitoare rezultate pozitive în carieră. Fiţi activă la serviciu, dar aveţi grijă ca spiritul dvs. de iniţiativă prea intens să nu creeze probleme cu colegii: e posibil să li se pară că încercaţi să vă însuşiţi îndatoririle altora. Pe 26 iulie s-ar putea să aibă loc un eveniment important, care vă deschide noi perspective. Pe 27 iulie veţi găsi voinţa necesară pentru a finaliza treburi ce vă împovărează de multă vreme: nu rataţi şansa! Pe 4 august nu trebuie să vorbiţi serios cu şefii sau să mergeţi la un interviu. 22 august este o zi dificilă – evitaţi suprasolicitările fizice şi emoţionale, reduceţi volumul de muncă. ACHIZITIA LUNII Natura vă aduce energii pozitive. Dar ce înseamnă un picnic fără un grătar?! Ce ziceţi de unul special pentru peşte?
Cheia succesului
Norocul le surâde celor care ştiu să rişte şi nu se tem de schimbări. Dacă vreţi să câştigaţi un milion, trebuie să cumpăraţi măcar un bilet la loterie. Şi în dragoste aveţi noroc, dar numai dacă ţineţi cont de sfaturile partenerului – sunt foarte bine-venite!

Horoscop Urania Lunar-Capricorn 23 Iulie – 23 August 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI