Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn Aprilie 2013

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013

Horoscop Urania Lunar – Capricorn/ Aprilie 2013

Horoscop Lunar Capricorn Aprilie 2013

Horoscop Lunar Capricorn avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Spre deosebire de martie, aspectele planetare din aprilie favorizează proiectele domestice şi clipele petrecute alături de familie. Deşi rămân valabile precauţiile legate de siguranţa activităţilor din casă, puteţi duce la bun sfârşit proiectele începute sub semnul Lunii Noi de pe 10 aprilie din Berbec, casa a patra. Veţi avea parte de tot ajutorul necesar dacă le cereţi celorlalţi să se apuce serios de treabă.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Prietenii vor intra în atenţia dumneavoastră în următoarele şase luni ca urmare a influenţei Lunii Pline (eclipsei lunare) de pe 25 aprilie din Scorpion, casa a unsprezecea. Sunt vizaţi în special prietenii vechi, dar, în acelaşi timp, s-ar putea să simţiţi că a venit momentul să vă despărţiţi de unii dintre ei. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul unei relaţii romantice care părea cândva promiţătoare. Pe de altă parte, nu e deloc momentul să primiţi pe cineva să locuiască cu dumneavoastră.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Cheltuielile legate de familie pot fi importante şi neaşteptate, deoarece mai multe planete parcurg Berbecul şi Taurul (casele a patra şi a cincea). Deşi asta vă poate tăia cheful de viaţă, nu e cazul să luaţi lucrurile în tragic. Găzduiţi o întâlnire cu prietenii şi adăugaţi o notă de creativitate acestui eveniment transformându-l într-o petrecere însoţită de renovarea casei.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Copiii pot solicita o atenţie sporită atunci când Soarele, Venus şi Marte vor intra în Taur. Cunoaşteţi-le prietenii şi implicaţi-vă în activităţile lor, chiar şi la un nivel elementar. în primul rând, păstraţi-vă cumpătul, dar fiţi ferm în momentele dificile. Chiar dacă primul impuls este acela de a ceda dorinţelor lor, probabil că nu este cea mai bună soluţie.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 6, 7, 8, 12, 14, 17, 22, 24, 26
Zile nefavorabile: 2,3,9,16,18,19,23,30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn/ Aprilie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI