Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / August 2012

Avantaje planetare.

Veţi alerga peste tot în săptămânile care urmează celei de-a doua faze de Lună plină din luna acesta, de pe 31 august, din Peşti, casa a treia. Nu uitaţi să vă încărcaţi telefonul, deoarece comunicările vor fi pe măsura ritmului zilnic. Bucuraţi-vă de toată această activitate şi prevedeţi-vă timp pentru a lua contact cu fraţii/surorile. Vor fi încântaţi să vă audă.

Relaţii.

Planeta Marte va intra în Scorpion, casa a unsprezecea, pe 23 august. în săptămânile următoare veţi beneficia de suficiente oportunităţi pentru a vă întâlni cu prietenii şi cu alţi cunoscuţi. Este de asemenea un moment ideal pentru a prelua conducerea într-un proiect de echipă la locul de muncă sau a vă implica mai mult în comunitate. Gândiţi-vă la o organizaţie sau la o cauză bună pentru care poate participa întreaga familie.
Bani şi succes. Banii sunt o temă predilectă în luna aceasta, cu Luna plină din Vărsător, de pe 2 august, şi cu Luna nouă din Leu, de pe 17 august. Ambele sunt sectoare financiare. Dumneavoastră sau partenerul de viaţă veţi putea obţine o creştere salarială sau o primă ori un câştig neaşteptat. Influenţa aceasta combinată face ca august să fie o lună prielnică pentru planificarea financiară după ce planeta Mercur îşi reia mersul direct în Leu, pe 8 august. Chilipirurile la shopping ating un vârf în primele zile de după Luna plină, când aţi putea avea noroc de cumpărături excelente de haine.

Turbulenţe planetare.

Planeta Venus intră în Rac, casa a şaptea, a relaţiilor, pe 7 august. însă abia după ziua de 16 august veţi simţi partea pozitivă a acestui tranzit. Până atunci vă puteţi aştepta la alte dificultăţi cu un membru al familiei, dar acestea vor trece la fel de repede cum apar.
Zile favorabile: 3, 4, 9, 14, 19, 22,23, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / August 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI