Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Iunie 2012

Avantaje planetare.

Planeta Mercur va intra pe 26 iunie în Leu, casa a opta, de unde v-ar putea aduce o mică creştere salarială sau o oportunitate de a câştiga mai mulţi bani din alte surse. Dacă acesta va fi cazul, cheltuiţi o parte invitându-vă familia la o ieşire specială în oraş. Lăsaţi-i pe copii să aleagă restaurantul şi filmul. Sau procedaţi la fel cu prietenul dumneavoastră cel mai bun.

Relaţii.

într-o o relaţie apropiată vor apărea câteva probleme când Mercur va tranzita Racul, casa a şaptea, între 7 şi 26 iunie. Vă va fi greu să găsiţi un compromis, iar alte evenimente stresante din viaţa dumneavoastră pot fi factorul declanşator de conflict. O abordare caldă, susţinătoare şi înţelegătoare va ajuta la destinderea tensiunii.

Bani şi succes.

încercuiţi de pe acum data de 11 iunie pe calendar. Aceasta este ziua norocoasă în care planeta Jupiter va intra în Gemeni, casa a şasea. Activitatea profesională va beneficia de pe urma influenţei acesteia lungi de un an, care începe aproape odată cu a Lunii noi din acelaşi semn de pe data de 19 iunie. Pe 28 iunie, planeta Venus îşi reia mersul direct în Gemeni, contribuind şi ea la popularitatea de care vă veţi bucura. Aşteptaţi-vă să înfăptuiţi lucruri mari în următoarele douăsprezece luni. Dacă sunteţi în căutarea unei slujbe sau doriţi să vedeţi ce este disponibil, expediaţi CV-uri în preajma datei cu Lună nouă.

Turbulenţe planetare.

Planeta Pluton din semnul dumneavoastră natal va intra în luna aceasta în conflict cu Uranus din Berbec, casa a patra. Datorită acestor două planete şi altora din Rac, casa a şaptea, o serie de evenimente asociate vă vor afecta pe dumneavoastră, locuinţa şi persoanele cele mai apropiate. Este posibilă mutarea în altă casă sau venirea ori plecarea unei persoane din gospodăria dumneavoastră. Aveţi grijă ca proprietatea şi bunurile să vă fie complet asigurate. Fiţi mai cu seamă prudent cu orice aparate electrice din locuinţă şi rămâneţi atent la condiţiile meteo extreme, încercaţi să găsiţi altă soluţie dacă un părinte doreşte să se mute cu dumneavoastră.
Zile favorabile: 1, 2, 9, 14, 15, 16, 19, 25,26, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Iunie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI