Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn Octombrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Octombrie 2012

Avantaje planetare.

Dacă n-aţi izbutit să vă luaţi o pauză de câteva zile în luna trecută (sau chiar dacă aţi facut-o), planeta Venus din Fecioară, casa a noua, vă va aduce altă ocazie. Dacă pe agenda dumneavoastră figurează călătorii în interes de afaceri între 3 şi 28 octombrie, luaţi-vă şi partenerul de viaţă şi combinaţi businessul cu plăcerea. Sau surprindeţi-l cu un weekend romantic în doi.

Relaţii.

Relaţiile sunt în general pozitive şi relaxate în luna aceasta, cu focalizare pe prietenie. Uneori însă va fi dificil să ştiţi cine deformează adevărul şi cine vă spune ceea ce doriţi să auziţi. Priviţi cu precauţie informaţiile confidenţiale şi entuziasmul afişat de alţii, care nu par tocmai reale. Intuiţia vă va fi utilă după ce planeta Marte va intra în Săgetător, casa a douăsprezecea, pe 7 octombrie.

Bani şi succes.

Veţi fi o stea strălucitoare sub Luna nouă din Balanţă, casa a zecea, de pe 15 octombrie. Captaţi stimularea şi iniţiativa energiei lunare pentru a vă depăşi concurenţa şi a întări relaţiile cu factorii de decizie. Deşi aţi putea câştiga de pe urma unei promovări, influenţa aceasta se referă mai mult la consolidarea poziţiei dumneavoastră pentru viitor. Arătaţi-vă interesul faţă de o avansare, dacă aveţi ocazia.

Turbulenţe planetare.

Planeta Saturn va intra în Scorpion, casa a unsprezecea, pe 5 octombrie. Deoarece tranzitează semnul acesta în următorii doi ani şi jumătate, veţi stabili în acest timp prietenii de durată şi veţi vedea cum altele se destramă. Activităţile de grup asociate slujbei sau cele în care sunteţi implicat în timpul liber vă pot ajuta să avansaţi în carieră. Rezistaţi totuşi impulsului de a face mai mult decât v-a fost repartizat, sau chiar de a face totul de unul singur, şi concentraţi-vă mai degrabă asupra valorii muncii în echipă.
Zile favorabile: 2, 3, 5, 8, 10, 16, 21, 24

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Octombrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI