Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Septembrie 2012

Avantaje planetare.

Oferiţi-vă un scurt răgaz când câteva planete vor tranzita Fecioara, casa a noua, anterior Lunii noi de pe 16 septembrie. O călătorie de vacanţă cu prietenii ar fi ideală, dar dacă nu este posibilă optaţi pentru un weekend prelungit în care să vă puteţi relaxa şi revigora atât corpul, cât şi mintea.

Relaţii.

Problemele relaţiilor din luna aceasta vor fi desigur strâns legate de familie şi carieră. Veţi avea însă în acelaşi timp ocazii de a vă întâlni cu prietenii, deoarece planeta Marte continuă să avanseze în Scorpion, casa a unsprezecea. Partenerul dumneavoastră vă va umple inima de iubire şi suport nepreţuit, când planeta Venus va tranzita casa a şaptea, în primele cinci zile din septembrie.

Bani şi succes.

Finanţele beneficiază de pe urma prezenţei planetei Venus în casa a opta, după ce intră în Leu pe 6 septembrie. La orizont s-ar putea însă întrezări schimbări majore în carieră asociate aspectului dificil dintre Uranus şi Pluton – o restructurare a companiei sau o schimbare a conducerii. Acestea îi pot afecta pe alţii mai direct decât pe dumneavoastră şi este chiar posibil să fiţi răsplătit pentru eforturile din trecut.

Turbulenţe planetare.

Deşi Uranus din Berbec şi Pluton din semnul dumneavoastră natal sunt în cuadratură perfectă pe 19 septembrie, problemele asociate acestor două planete vor atinge apogeul la sfârşitul lunii sub faza de Lună plină din Berbec, de pe 30 septembrie. Veţi fi tras în două direcţii, de griji casnice şi profesionale, care vă vor solicita atenţia în egală măsură. Problemele profesionale sau familiale pot atrage nevoia de a vă muta cu locuinţa, sau stresul poate fi asociat venirii ori plecării unei persoane din gospodăria dumneavoastră. O dată în plus, fiţi atent la condiţiile meteo severe care ar putea produce avarii casei.
Zile favorabile: 1, 3, 5, 6, 9, 13, 14, 18, 27, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Septembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI