Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara 21 Mai-20 Iunie 2011

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

Fecioara- Previziuni pentru perioada 21.05 – 20.06

Horoscop FecioaraLunar

Fiţi cu ochii pe bani şi pe bunuri! Tandemul Lilith-Uranus vă atenţionează: nu daţi bani pe plăceri de-o clipă, nu rîvnit la bunul altuia, nu umblaţi cu şiretlicuri! Nu sunt recomandate achiziţiile şi investiţiile valoroase. Pot ascunde lucruri grele şi grave. În rest, e senin pe astrogramă, aveţi voie să faceţi ce doriţi. Perioadă excelentă pentru călătorii, examene, interviuri. Vă reconectaţi la energia Universului şi vă ocupaţi de hrana spirituală.
Reperele succesului
Zile favorabile. 21, 25 mai, 4, 8,17 iunie
Zile dificil*’ 23, 31 mai, 6,13,19 iunie
Interese prioritare: carieră, familie, călătorii
Talismanul lunii: cristal de munte
Dragoste şi sex
Între 21 şi 31 mai. Începe o etapă nouă, veţi reuşi să construiţi o stabilitate pe termen lung. Nu vă temeţi de schimbări, ele nu fac decît să îmbunătăţească situaţia. 21 mai e o zi potrivită pentru o întîlnire romantică. Debordaţi de energie sexuală, dar fiţi precaută cînd vă alegeţi partenerul. 25 mai e o zi potrivită pentru a discuta problemele vieţii în doi, veţi reuşi să ajungeţi la consens. Pe 26 mai nu abordaţi teme spinoase: riscaţi să ajungeţi la ceartă. Pe 27-28 mai evitaţi relaţiile intime, în schimb 29 mai este o zi favorabilă pentru viaţa sexuală, între 1 şi 10 iunie. O oarecare tensiune persistă, dar vi se deschid acum mari posibilităţi şi veţi reuşi să faceţi ca relaţia să devină aşa cum o doriţi. Pe 2-3 iunie rămîneţi acasă, nu vă extenuaţi cu munca şi mai ales nu încercaţi să lămuriţi problemele de cuplu – în ziua eclipsei acest lucru e inadmisibil. Pe 8-9 iunie pot apărea divergenţe, încercaţi să vă ţineţi sub control emoţiile.
Între 11 şi 21 iunie. Veţi consolida acum ceea ce aţi realizat în perioadă anterioară. Pe 15 iunie, ziua eclipsei de Lună, daţi dovadă de calm şi bunătate unul faţă de altul. 17 iunie e o zi dificilă pentru întîlniri, amînaţi-le pentru ziua următoare. ÎNTÎLNIRE ROMANTICĂ Veţi petrece timpul minunat organizînd acasă o seară de masaj. Creaţi o atmosferă plăcută, puneţi muzică de relaxare. Încercaţi să-i dăruiţi iubitului senzaţii de neuitat.

Familie

Începe o perioadă cînd treburile casnice vă vor solicita atenţie maximă. Aveţi grijă de cei dragi, de renovarea şi amenajarea locuinţei, ajutaţi-vă părinţii – e foarte important să aveţi o relaţie bună cu ei. 21 mai este o zi reuşită pentru comunicarea cu copiii, dar încercaţi să nu vă vărsaţi nervii pe ei. Pe 25 mai puteţi aborda fără probleme aspecte legate de viaţa de cuplu. După 6 iunie veţi dori să vă schimbaţi reşedinţa, să vă mutaţi în alt oraş sau chiar în altă ţară. Dacă asta vă doriţi cu adevărat, începeţi să vă pregătiţi încetul cu încetul. Pe 15 iunie organizaţi o sărbătoare în familie, adunaţi-i pe toţi cei dragi la masă 15 este ziua eclipsei de Lună, după care multe probleme legate de familie şi de locuinţă se vor lămuri
Sănătate şi energie
Sănătatea dvs. e în ordine, trebuie doar să o menţineţi dormind suficient şi renunţînd la alimentele nocive. Totodată, nu e cazul să vă suprasolicitaţi fizic, să practicaţi sporturi extreme sau care prezintă un risc crescut de traumatisme. Pe 23 mai e posibil să aveţi o stare generală proastă – nu planificaţi multe treburi pentru această zi. Pe 24 mai e momentul cel mai potrivit pentru a începe un ciclu de măsuri de întărire a imunităţii. Pe 27-28 mai e important să vă protejaţi sistemul nervos. ALIMENTUL LUNII. Merele – sunt o sursă de fier, vitamine şi pur şi simplu de bună dispoziţie.
Timp liber
Călătoria îndepărtată planificată pentru această lună va fi foarte reuşită. Porniţi cu încredere la drum pe 21 sau 30 mai. În prima jumătate a lunii dorinţele şi posibilităţile dvs. coincid, aşadar faceţi rezervările necesare şi nu veţi regreta. După 6 iunie la dorinţa dvs. de a vedea tărîmuri îndepărtate se vor adăuga şi noi posibilităţi financiare interesante. Chiar dacă abia planificaţi călătoria, cu gîndul sunteţi deja foarte departe, poate chiar la ţărmul oceanului. În schimb, pe 6 şi 7 iunie e foarte bine să staţi mai mult singură. Mergeţi la munte sau la ţară. Respiraţi aer curat, faceţi muncă fizică şi, cel mai important, gîndiţi-vă la sensul vieţii dvs. SURSA DE ENERGIE. Un magazin bun de cosmetice.
Bani şi carieră
Cel mai important eveniment al lunii vă va influenţa cariera şi va fi legat de eclipsa de Soare din 2 iunie. Există riscul să vă pierdeţi locul de muncă. Dar nu vă neliniştiţi, mai mult ca sigur veţi pierde ceva la ce trebuia să renunţaţi de mult. Iar peste un timp veţi primi noi oferte de perspectivă. În orice caz, nu acordaţi prea mare importanţă carierei. Cu şefii însă fiţi foarte atentă! Cu banii situaţia e dificilă, fiindcă pe de o parte există dorinţa de a cheltui pe distracţii, pe haine, pe cosmetice, iar pe de alta, este necesar un regim de economie strictă. Acum nu e indicat să faceţi investiţii, să luaţi credite. Pe 10 iunie abţineţi-vă de la cheltuieli. ACHIZIŢIA LUNII. Un lapte demachiant în compoziţia căruia intră elemente naturale.
Cheia succesului
Norocul vă însoţeşte în tot ce e legat de călătorii în străinătate, relaţii cu parteneri străini, de studiul altor culturi şi de lărgirea orizontului.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI