Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara 22 Iunie -22 Iulie 2011

Postat de Urania Horoscop On 17 - June - 2011

Trigonul Saturn-Jupiter spune că e vremea călătoriilor, a revederii unor locuri de vis. Intrarea Soarelui în Rac şi iminenta conjuncţie cu Mercur şopteşte că nu plecaţi singură, ci însoţită de prieteni. Şi chiar dacă plecaţi singură, e aproape sigur că veţi lega prietenii, căci ambii aştri sunt în Casă a Xl-a, a prietenilor. Puteţi soluţiona aspecte ce ţin de justiţie: Jupiter în Taur pledează pentru cauzele dvs. Puteţi obţine burse, aprobări, autorizaţii.
Reperele succesului
Zile favorabile: 22 iunie, 1, 6,14,19 iulie Zile dificile: 27 iunie, 4,10,17 iulie
Interese prioritare: relaţia de cuplu, călătorii
Talismanul lunii: jasp roşu
Dragoste şi sex
Între 22 şi 30 iunie. O decadă favorabilă pentru lămurirea problemelor în relaţia cu partenerul. Aveţi toate şansele să începeţi o viaţă de cuplu lungă şi fericită. Ziua cea mai potrivită e 22 iunie. Pe 23-24 iunie evitaţi relaţiile intime, în special cu persoane puţin cunoscute. În comunicarea cu iubitul daţi dovadă de foarte mult tact, nu e momentul să-i faceţi reproşuri. Pe 26 iunie veţi avea posibilitatea să vă apropiaţi sufleteşte de partenerul dvs. între 1 şi 10 iulie. Sub influenţa eclipsei de Soare de pe 1 iulie, veţi dori mai multă independenţă. Insă gândiţi-vă bine dacă merită să depuneţi eforturi în acest sens, oricum nu vă îngrădeşte nimeni libertatea. Relaţia de dragoste necesită consum de energie. Dar oare nu asta vă doriţi? Zilele de 3-4 iulie sunt potrivite pentru a chibzui asupra situaţiei create, iar pe 5-6 iulie veţi şti deja cum să vă comportaţi mai departe. Sfârşitul decadei va fi armonios, iar întâlnirile romantice – de neuitat. Între 11 şi 22 iulie. Pe 14 iulie în cuplu pot apărea neînţelegeri – nu planificaţi nicio întâlnire pentru această zi sau măcar aveţi grijă ce şi cum spuneţi. Ziua de 15 iulie e favorabilă întâlnirilor romantice. 18 şi 19 iulie sunt zile potrivite pentru discuţii mai serioase şi pentru analiza relaţiei. Pe 20-21 iulie pot apărea din nou dificultăţi în viaţa intimă. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ. Pregătiţi-i o surpriză, organizaţi o seară de ghicit. Metoda o alegeţi dvs.: în flori, în zaţ de cafea ori în cărţi vechi de Tarot. Prezicerile pentru iubitul dvs. trebuie să fie foarte clare: Destinul însuşi e cel care v-a scos în calea lui.

Familie

Acum puneţi bazele unei familii stabile şi fericite, aşa că relaţia cu iubitul vă solicită atenţie deosebită. E foarte important să ţineţi legătura cu părinţii dvs., să aveţi grijă unii de alţii, să găsiţi calea spre înţelegere reciprocă. Zilele de 12-13 iulie sunt ideale pentru a primi musafiri: invitaţi persoane dragi, vă veţi simţi excelent. Controlaţi-vă în comunicarea cu copilul pe 14 iulie: cerinţele dvs. se pot dovedi de neîndeplinit pentru el, aşa că fiţi blândă şi răbdătoare. Există posibilitatea să primiţi vizita unor rude din depărtare sau veţi dori dvs. să le vizitaţi. Situaţia se va lămuri pe 26 iunie.
Sănătate şi energie
Deşi nu sunt motive de înrăutăţire a sănătăţii, pot apărea neplăceri de genul traumatismelor, zgârieturilor sau rănilor. Tonusul fizic nu e la cel mai înalt nivel şi organismul nu se comportă întotdeauna la modul ideal. Atenţie la alimentele pe care le consumaţi, sunt posibile toxiinfecţii alimentare! Cea mai potrivită zi pentru a începe o terapie este 17 iulie. ALIMENTUL LUNII. Salată verde este o completare frumoasă şi sănătoasă pentru prânz.
Timp liber
Jupiter vă asigură o perioadă ideală pentru călătorii îndepărtate, indiferent de destinaţie. Călătoria începută pe 26 iunie vă aduce o mulţime de emoţii pozitive. Excursiile scurte în oraşe apropiate sau ieşirile în natură sunt şi ele bine-venite. Dacă totuşi treburile vă obligă să rămâneţi acasă, dedicaţi-vă zilele libere lecturii sau studiului. Pe 1-2 iulie pot avea loc unele evenimente importante legate de prietenii dvs. sau de cunoştinţe de demult. Tot acum puteţi cunoaşte oameni interesanţi, care pe viitor se vor dovedi utili. Pe 3-4 iulie e momentul să vă faceţi ordine în gânduri, puteţi lua o pauză şi petrece un timp în singurătate, meditaţi. SURSA DE ENERGIE. Biroul de lucru, desigur, într-o ordine impecabilă.
Bani şi carieră
În această perioadă se face simţită influenţa lui Marte asupra carierei dvs. Veţi dori schimbări. Şi dacă criza profesională e inevitabilă, acceptaţi cu calm această situaţie. Trebuie să lămuriţi cât mai curând lucrurile. Pe 22-23 iunie vă veţi afla în faţa unei alegeri de natură etică: ce e rău şi ce e bine şi în ce direcţie să vă îndreptăţi. Pe 29 iunie sunt bine-venite acţiunile hotărâte, puteţi merge la un interviu, dacă e necesar. 30 iunie este posibil să fie ultima zi la locul de muncă de care v-aţi săturat. Vă veţi simţi liberă şi independentă, ceea ce este foarte important în momentul de faţă. Situaţia financiară rămâne la acelaşi nivel: momentan nu puteţi cheltui aşa cum aţi dori, iar de câştigat câştigaţi cel mai bine prin activităţile care implică creativitate. ACHIZIŢIA LUNII. O cuvertură, un pled deosebit.
Cheia succesului
Viaţa dvs. se umple pe neaşteptate de evenimente uimitoare. Nu vă temeţi dacă dorinţa dvs. de a vă îmbogăţi spiritual vă va duce în cele mai îndepărtate colţuri ale planetei.

Horoscop Urania Lunar-Fecioara 22 Iunie – 22 Iulie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI