Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara Aprilie 2013

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013

Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Aprilie 2013

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2013

Horoscop Lunar Fecioaraantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Cunoaşterea va prezenta în această lună un interes deosebit datorită faptului că pe 20 aprilie Marte va intra în Taur, casa a noua. Lectura va fi la mare preţ, dar mai puteţi beneficia şi de pe urma discuţiilor şi a introspecţiei, încercând să faceţi apel la subconştient. în timpul acestui tranzit, spiritualitatea poate deveni o temă importantă, trezindu-vă interesul pentru studierea altor culturi şi credinţe.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Până pe 13 aprilie, Mercur va tranzita Peştii, casa şaptea, iar comunicarea va cunoaşte un impuls în aproape toate relaţiile pe care le aveţi. împărtăşiţi-le partenerului şi celor dragi gândurile şi sentimentele şi rezervaţi-vă timp pentru a discuta diverse probleme de serviciu cu şeful şi colegii. Schimbul de informaţii poate aduce revelaţii legate de viitor.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Luna Nouă de pe 10 aprilie din Berbec, casa a opta, poate avea o influenţă pozitivă pentru dumneavoastră, partener sau pentru amândoi. Aşteptaţi-vă la un posibil câştig în jurul datei de 6, dar nu-1 lăsaţi pe Marte – prezent în aceeaşi zodie până pe 19 aprilie – să vă determine să cheltuiţi fară măsură. Anul acesta, cheltuielile neprevăzute sunt posibile oricând, aşa că faceţi din economii o prioritate.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: După Luna Plină (eclipsa lunară) de pe 25 aprilie din Scorpion, care vă va activa casa a treia, e bine să nu credeţi tot ce auziţi. De asemenea, va fi greu să obţineţi informaţiile de care aveţi nevoie. Această eclipsă îndeamnă la precauţie în timpul călătoriilor, care pot fi predispuse la amânări. Acelaşi sfat se aplică şi excursiilor cu maşina, deoarece automobilul dumneavoastră va avea nevoie probabil de o reparaţie.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5, 6, 7, 8, 12,14, 17, 20, 22, 29
Zile nefavorabile: 2,9,16,19,21, 23, 25, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Aprilie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI