Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / August 2012

Avantaje planetare.

Prezenţa planetei Venus în Rac, casa a unsprezecea, începând cu 7 august, va avea o influenţă pozitivă asupra vieţii sociale spre sfârşitul lunii. Iar când Mercur îşi va relua mersul direct în Leu, casa a douăsprezecea, pe 8 august, nu veţi pierde avantajul intuitiv pe care 1-a asigurat, fiindcă data de 17 august aduce o Lună nouă în acelaşi semn. Folosiţi energia lunară pentru a vă destinde puţin. Timpul de relaxare vă va ajuta apoi să vă concentraţi, ignorând lumea din jur şi păstrând în atenţie doar sarcinile curente.

Relaţii.

Veţi fi atras spre oameni, şi ei spre dumneavoastră, când a doua fază de Lună nouă din august, în Peşti, pe data de 31, vă aduce în centrul atenţiei casa a şaptea. Aceasta este o influenţă majoră pentru cupluri şi socializare, ca şi pentru petrecerea timpului cu familia şi prietenii cei mai apropiaţi. Veţi avea de asemenea mai multe legături cu fraţii/surorile şi vecinii după ce planeta Marte intră în Scorpion, casa a treia, pe 23 august. Nu riscaţi însă vreun accident, vorbind la telefon în timp ce şofaţi.

Bani şi succes.

Luna începe cu o fază de Lună plină în Vărsător, casa a şasea, pe 2 august. în mod cert, aceasta va face plăcere eticii dumneavoastră de Fecioară vizavi de muncă şi ar putea chiar atrage o mică avansare sau o creştere salarială. în orice caz, vi se vor recunoaşte cel puţin eforturile. în acelaşi timp însă fiţi pregătit să vă restrângeţi bugetul la mijlocul lunii.

Turbulenţe planetare.

La începutul lunii vă puteţi aştepta din nou la conflicte cu un prieten sau într-o relaţie sentimentală, mai ales dacă lucrurile n-au fost soluţionate în iunie. Chiar dacă vă poate fi greu să retezaţi legăturile, ar putea fi opţiunea cea mai bună, deoarece este improbabil ca situaţia să se îmbunătăţească dacă mai aşteptaţi o lună, două sau mai multe.

Zile favorabile: 3, 4, 8, 9, 11, 14, 18, 19, 22, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / August 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI