Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Mai 2012

Avantaje planetare.

Deoarece planeta Jupiter se află în ultima lună petrecută integral în Taur, casa a noua, este un moment ideal pentru o călătorie de vacanţă sau măcar pentru un weekend prelungit. Dacă intenţionaţi însă să participaţi la o reuniune, nu credeţi tot ce auziţi. Folosiţi aceeaşi prudenţă dacă cineva vă abordează în privinţa unei oportunităţi de afaceri sau financiare. Folosiţi influenţa lui Jupiter şi a aspectelor planetare favorabile urmând un curs rapid – pentru a învăţa un sport sau o modalitate de gestionare a banilor în vederea dobândirii securităţii financiare.

Relaţii.

Toate relaţiile din viaţa dumneavoastră vor beneficia de pe urma Lunii pline din Scorpion, casa a treia, a comunicării, de pe 6 mai. Veţi vorbi frumos şi bine, astfel încât îi veţi putea fermeca aproape pe toţi, mai ales printr-un mesaj vesel şi optimist. Răspândiţi voioşia şi motivaţi-i şi pe ceilalţi. Luna aceasta plină accentuează spiritualitatea şi o credinţă puternică în dumneavoastră şi în viitorul propriu, care este luminos. Cunoaşteţi-vă mai bine colegii la o reuniune după programul de muncă, pe la mijlocul lunii.

Bani şi succes.

Luna nouă (eclipsă solară) din Gemeni, de pe 21 mai, vă menţine sectorul carierei în centrul atenţiei şi vă conferă energie în urmărirea succesului. Profitaţi de orice oportunitate pentru autopromovare, împărtăşiţi-vă ideile şi fiţi cel dintâi care să iasă în faţă dacă apare şansa de a susţine o prezentare. Creativitatea este puternică luna aceasta. Folosiţi-o!

Turbulenţe planetare.

O promovare sperată sau un alt eveniment asociat carierei ar putea fi amânat în timpul mersului aparent retrograd al lui Venus, între 16 mai şi 28 iunie, dar aveţi încredere. In general anul acesta este excelent pentru carieră şi ceea ce căutaţi ar putea să apară în timpul verii sau al toamnei. Până atunci, continuaţi să insistaţi şi să faceţi tot ce puteţi pentru a vă consolida poziţia pe lângă toate persoanele adecvate.

Zile favorabile: 1, 2, 6, 10, 13, 14, 16, 18, 19, 24

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Mai 2012

Ce înseamnă pentru Fecioara eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI