Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Martie 2012

Avantaje planetare.

Planeta Venus în Taur, casa a noua, este excelentă pentru planificări de călătorii, o excursie de vacanţă sau conferinţe de afaceri şi întâlniri în afara oraşului, de pe 5 martie până la sfârşitul lunii. Un mic avertisment: Mercur, planeta care vă guvernează semnul natal, intră în mers retrograd pe 12 martie în Berbec, casa a opta, ceea ce poate declanşa încurcături. Luaţi-vă o geantă de mână, pentru eventualitatea în care vi se rătăcesc bagajele.

Relaţii.

Luna plină din semnul natal, de pe 8 martie, se referă în aceeaşi măsură la dumneavoastră, cât şi la relaţii. Este o conjunctură prielnică pentru discuţiile cu alte persoane, mai ales cu partenerul de viaţă, totuşi evitaţi subiecte controversate în primele zile din martie, când până şi un comentariu superficial poate declanşa conflicte. Data de 18 martie este o alegere bună dacă doriţi să vă cunoaşteţi mai bine colegii de muncă.

Bani şi succes.

în ciuda influenţei planetei Mercur în mers aparent retrograd, Luna nouă din Berbec, casa a opta, de pe 22 martie, are potenţialul de a vă mări contul bancar într-un mod neaşteptat, însă la fel de uşor ar putea să atragă cheltuieli neaşteptate. încercaţi să jucaţi la loterie în jurul datei cu Lună nouă. Numai cine joacă poate să câştige.

Turbulenţe planetare.

Când Mercur, planeta care vă guvernează semnul natal, intră în mers aparent retrograd pe 12 martie în Berbec, casa a opta, pot apărea încurcături cu plăţile şi alte chestiuni băneşti. Solicitările de împrumuturi ar trebui amânate până la sfârşitul lui aprilie sau pentru mai. Procedaţi la fel în cazul contractelor şi al altor documente legale. Relaţiile sunt predispuse la neînţelegeri după ce Mercur se retrage în Peşti, casa a şaptea, pe 22 martie. Clari fixaţi-vă comentariile.

Zile favorabile: 8, 11, 12, 16, 18, 21, 25,26

Zile nefavorabile: 3,4, 7, 9, 13, 15, 17, 27, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Martie 2012

Ce înseamnă pentru Fecioara eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI