Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara Noiembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Noiembrie 2012

Avantaje planetare.

Mercur, planeta care vă guvernează semnul natal, călătoreşte din nou retrograd luna aceasta. Cu toate acestea, mintea vă va fi extrem de alertă când Luna nouă (eclipsă lunară) de pe 13 noiembrie vă aduce în centrul atenţiei casa a treia. Umpleţi-vă timpul liber cu citit, scris sau jocuri, dar şi cu proiecte ce implică hobby-uri practice. Veţi avea de asemenea o înclinaţie deosebită pentru cercetare, alături de determinarea de a rezolva probleme dintre cele mai dificile.

Relaţii.

Socializarea de sărbători porneşte în forţă, deoarece planeta Marte intră în Capricorn, casa a cincea, pe 17 noiembrie. Este recomandabil totuşi să alegeţi destinaţii necostisitoare, deoarece luna aceasta poate aduce o altă cheltuială neaşteptată. Puteţi invita acasă un grup, inclusiv câţiva vecini, pentru o seară relaxantă în care să jucaţi poate cărţi.

Bani şi succes.

Luna plină (eclipsă lunară) din Gemeni, casa a zecea, de pe 28 noiembrie, aduce noroc, promisiuni şi potenţial pentru câştiguri în carieră până târziu în anul următor. Gândiţi-vă cu atenţie ce anume doriţi, apoi implementaţi-vă planul pentru a coincide cu intenţiile planetei Jupiter, care va fi în Gemeni până la sfârşitul lunii iunie 2013. Rareori veţi întâlni o asemenea oportunitate, aşa încât n-o scăpaţi!

Turbulenţe planetare.

Planeta Mercur îşi începe parcursul retrograd în Săgetător, casa a patra, pe 7 noiembrie. După aceea se retrage în Scorpion, casa a treia, pe data de 14 noiembrie, înainte de a-şi relua mersul direct pe 27 noiembrie. Aşteptaţi-vă la destule încurcături şi neînţelegeri în chestiunile familiale şi de comunicare în general. Este de asemenea posibil ca vehiculul dumneavoastră, un ceas sau alt mecanism, să poată avea nevoie de o baterie nouă cât timp Mercur se află în Scorpion. Dar dacă trebuie înlocuit un aparat electrocasnic, amânaţi pe luna viitoare. Dacă nu, ţineţi seama de posibilitatea prelungirii perioadei de garanţie.

Zile favorabile: 4, 8, 11, 12, 20, 21, 25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Noiembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI