Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Gemeni 21 Mai-20 Iunie 2011

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

Gemeni- Previziuni pentru perioada 21.05 – 20.06

Horoscop Gemeni Lunar

Astrele au planuri mari cu dvs. Se reconfigurează structură la locul de muncă, se reîmpart sarcini, se schimbă strategii. Asta sugerează acum tranzitul solar şi alianţa Mercur-Marte-Venus. Vor fi deplasări, muncă peste program, eficientă va fi munca în echipă. Pentru cei singuri, veşti bune: vine un nou lot de sortiţi. Unele cupluri însă pot trece printr-o perioadă dificilă, de impas. Creşte acum fertilitatea, deci şansa de a face un copil.
Reperele succesului
Zile favorabile: 26 mai, 6,11,21 iunie
Zile dificile: 23 mai, 1, 9,15 iunie
Interese prioritare: cerere în căsătorie, aspiraţia spre armonie, independenţă, poziţia de lider
Talismanul lunii: ochi de tigru
Dragoste şi sex
Între 21 şi 31 mai. Dedicaţi-vă relaţiei cu iubitul, acum acest lucru e foarte important. Viitorul dvs. fericit împreună depinde de capacitatea dvs. de a învăţa să faceţi concesii, să găsiţi soluţii de compromis. Pe 21 mai creşte interesul pentru sfera intimă şi veţi dori să experimentaţi. 24 mai e o zi favorabilă apropierii sufleteşti, pentru că valorile şi principiile comune sunt foarte importante, între 1 şi 10 iunie. Între 1 şi 3 iunie abţineţi-vă de la aspiraţia excesivă spre independenţă, oricît de tare aţi dori să vă păstraţi libertatea. Pe 2 iunie, în ziua eclipsei de Soare, renunţaţi la principiile învechite ale personalităţii dvs., nu vă gîndiţi numai la propria persoană, ţineţi cont de sentimentele partenerului, în acest moment el trebuie să însemne pentru dvs. mai mult decît propria persoană. Dacă veţi face totul corect, relaţia va evolua pozitiv, între 11 şi 21 iunie. Pe 11 iunie e posibilă o dispută sau o scurtă neînţelegere cu iubitul, ziua nu e potrivită pentru întîlniri romantice. Pe 14-15 iunie vă veţi gîndi îndelung la relaţia dvs., iar pe 15 iunie, în ziua eclipsei de Lună, sau imediat după ea, va trebui să luaţi o decizie importantă. Poate veţi spune în sfîrşit mult aşteptatul „da” – şi nu veţi greşi. Pe 17 iunie evitaţi disputele pe teme intime. 18 iunie este o zi favorabilă pentru viaţa sexuală. ‘ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ. La această întîlnire aveţi toate şansele să primiţi inelul de logodnă mult visat. Optaţi pentru imaginea misterioasă şi discretă a unei prinţese din poveşti. O rochie de culoare deschisă, foarte feminină, un machiaj discret. Lumina din ochi dvs. va fi tot ceea ce contează acum.

Familie
Nu se întrevăd probleme deosebite. Şi dacă relaţia de cuplu merge bine, toate celelalte se rezolvă uşor. Acordaţi mai multă atenţie copiilor. Dacă nu aveţi încă, aflaţi că perioadă este bună pentru procreare. Pentru comunicare cu părinţii şi cină în familie sînt potrivite zilele de 8 şi 9 iunie. Pe 10-11 iunie fiţi mai reţinută în comunicarea cu odorul dvs., nu vă vărsaţi nervii pe el. Copiii mai mari trebuie ajutaţi să se hotărască în privinţa viitoarei profesii. Pe 14-16 iunie pe primul loc va fi relaţia cu partenerul dvs.
Sănătate şi energie
Sănătatea dvs. e pur şi simplu excelentă. Sistemul imunitar funcţionează ireproşabil. Ce-i drept, există un mic risc de traumatisme ale picioarelor, aşa că evitaţi sporturile periculoase şi suprasolicitările. 13 iunie e o zi favorabilă pentru procesul de însănătoşire: important e să respectaţi regulile prescrise. ALIMENTUL LUNII. Smochinele sînt excelente pentru normalizarea funcţiilor organismului, în plus, au un conţinut bogat de microelemente.
Timp liber
Cea mai eficientă metodă de completare a energiei e acum relaxarea în singurătate, meditaţia. E foarte important să dormiţi suficient, să faceţi băi calde aromate, în general să vă străduiţi să obţineţi armonie prin orice mijloace, în special pe 30 şi 31 mai. Călătoriile sunt de asemenea importante şi nu vor exista impedimente majore la drum. Pe 23 mai este recomandabil să rămîneţi acasă. Pentru începutul călătoriei sînt potrivite zilele de 24 mai şi 19-20 iunie. Pe 21 mai şi pe 17-18 iunie e posibil să fiţi dornică de senzaţii tari, de sporturi extreme. Pentru 6-7 iunie puteţi planifica o întîlnire cu persoanele apropiate sau puteţi învăţa ceva nou. SURSA DE ENERGIE. O poiană luminoasă cu flori înmiresmate şi fluturi multicolori.
Bani şi carieră
În cariera dvs. începe o nouă etapă. Sfera profesională vă va solicita multe forţe. Nu refuzaţi sub nicio formă cursurile de perfecţionare, posibilităţi vor fi destule şi aveţi grijă să nu le rataţi. Şi activitatea dvs. creatoare este la înălţime. 25 mai e o zi favorabilă pentru interviuri. Pe 26 mai încercaţi să evitaţi comunicarea cu şefii. Dacă aveţi o afacere proprie, nu uitaţi că de bază e acum munca în echipă, aşa că cereţi ajutorul partenerului. După 15 iunie veţi obţine acorduri importante. Cu banii totul este în regulă, nu există motive de îngrijorare. ACHIZIŢIA LUNII. O sculptură sau un tablou pentru decorarea casei.
Cheia succesului
Acum e important să vă cunoaşteţi propria persoană, căci schimbarea condiţiilor exterioare cere să fiţi pregătită pentru schimbări interioare. O variantă este să apelaţi la un psiholog, puteţi recurge la autoanaliză, pentru a vă stabili scopurile în viaţă. Şi terapia prin artă poate fi foarte eficientă. Munciţi cu abnegaţie şi norocul va fi de partea dvs.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI