Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Gemeni 22 Iunie -22 Iulie 2011

Postat de Urania Horoscop On 17 - June - 2011

Perioada aduce noi şi noi tentaţii existenţiale. Tranzitul Soarelui prin Casa a ll-a vine cu oferte financiare. Vreţi să faceţi bani, să acoperiţi datorii restante? Vreţi o locuinţă nouă ori să o renovaţi pe cea veche? E momentul să faceţi efortul, nu mai staţi pe gânduri: Venus vă susţine! S-a rupt relaţia de suflet? Marte se apropie de Venus şi vă împacă pentru prima dată, dar dacă nu mai merită… vă îndrăgosteşte la prima vedere!
Reperele succesului
Zile favorabile: 22,28 iunie, 8,12 iulie
Zile dificile: 25 iunie, 3,10,17 iulie
Interese prioritare: relaţia cu iubitul, profesia, impresii noi, evoluţie spirituală
Talismanul lunii: sardonix
Dragoste şi sex
Între 22 şi 30 iunie. Influenţa lui Venus vă face senzuală şi atrăgătoare. Aşa că profitaţi de această perioadă pentru a face cunoştinţe romantice. Ce-i drept, vor exista unele limitări: nu veţi putea merge la întâlniri atât de des pe cât aţi dori. Comunicarea cu iubitul va necesita seriozitate şi responsabilitate. Pe 24 iunie nu este cazul să vă doriţi independenţă: vă poate afecta relaţia de cuplu. Pe 28-29 iunie controlaţi-vă, nu vă enervaţi, nu vă supăraţi, între 1 şi 10 iulie. O perioadă liniştită, potrivită pentru evoluţia relaţiei. Acum nu e momentul să vă impuneţi părerile şi dorinţa de independenţă, mai bine învăţaţi ce înseamnă înţelegerea reciprocă. 7 şi 8 iulie aduc tensiuni, un cuvânt spus la întâmplare poate complica situaţia şi aşa dificilă. Oricum, în aceste zile Marte vă conferă forţă şi energie, aşa că veţi depăşi toate problemele, între 11 şi 22 iulie. 12-13 iulie sunt zilele cele mai potrivite pentru comunicarea cu iubitul, veţi putea discuta în sfârşit despre relaţia dvs. Sunteţi atraşi unul de altul mai mult ca oricând. Pe 14 iulie pot apărea unele tensiuni, dar curând totul se rezolvă, în ultimele cinci zile ale lunii veţi fi mai agresivă ca de obicei, pentru că nu vă puteţi realiza ambiţiile. De fapt, acum nici nu aveţi nevoie de asta, cedaţi-i întâietatea iubitului şi nu veţi regreta. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ întâlnirea va fi de neuitat. Împărtăşiţi-i iubitului impresiile dvs. referitoare la ultima carte citită sau la ultimul film văzut.

Familie

Treburile legate de casă nu vă vor da prea multă bătaie de cap, totul va merge fără probleme. În ajunul eclipsei de Soare de pe 1 iulie puteţi arunca lucrurile de care nu aveţi nevoie, pentru a face loc unor lucruri noi. Pe 5-6 iulie adunaţi-vă cu toată familia, mergeţi în vizită la părinţi sau faceţi o curăţenie generală. Pe 7-8 iulie fiţi vigilentă în privinţa subiectelor legate de educaţia copiilor, abţineţi-vă de la pedepse prea aspre pentru năzbâtii, pentru că e puţin probabil să puteţi evalua obiectiv situaţia, în schimb, pe 12-13 iulie trebuie să acordaţi mai multă atenţie relaţiei de cuplu, pentru că de ea depinde atmosfera în casă.
Sănătate şi energie
Vă veţi bucura de o sănătate bună. Sunteţi activă şi plină de energia vitală pe care v-o conferă Marte. Aşa că e momentul cel mai potrivit pentru a lua un abonament la fitness sau la înot ori pentru a merge în drumeţii. Pentru tratamente apelaţi la medicină naturistă. Învăţaţi să utilizaţi rezervele organismului dvs. şi veţi reuşi să-l întineriţi. Încercaţi să fiţi mereu binedispusă, să zâmbiţi: în felul acesta vă prelungiţi viaţa. Dacă e nevoie, cea mai potrivită zi pentru a începe un tratament este 10 iulie. ALIMENTUL LUNII. Cartofii, preparaţi corect, sunt gustoşi, dar şi o sursă de vitamine şi minerale.
Timp liber
Puteţi petrece timpul cum vă place, dar evitaţi petrecerile, în zilele de 26-28 iunie a mai bine să vă retrageţi în singurătate: meditaţi, gândiţi-vă la planurile dvs. Cea mai potrivită zi în acest sens este 27 iunie. În timpul concediului vă puteţi concentra pe căutările spirituale, citiţi mai multă literatură de specialitate. 3-4 iulie sunt zile favorabile pentru scurte excursii în afara oraşului. Zilele de 5-6 iulie petreceţi-le acasă, în familie. 18 iulie e o zi potrivită pentru a începe o călătorie îndepărtată. SURSA DE ENERGIE. O plajă cu nisip fin, la ţărmul mării.
Bani şi carieră
Treburile financiare merg foarte bine. După eclipsa de Soare de pe 1 iulie se va rezolva o problemă materială foarte importantă, de exemplu, puteţi primi o sumă importantă sau să vă deschideţi o afacere proprie. Însă în ziua eclipsei nu e cazul să vă apucaţi de nimic serios. Dedicaţi ziua de 2 iulie cumpărăturilor. 9 şi 10 iulie sunt zile potrivite pentru comunicarea cu colegii. Nu există obstacole în calea dvs., o veţi scoate la capăt cu multe sarcini dificile, de aceea veţi avansa în carieră. Zilele de 18-19 iulie vă aduc veşti bune. Important este să nu vă grăbiţi: lucrurile cele mai frumoase abia acum încep! ACHIZIŢIA LUNII. Cartea electronică este cel mai bun prieten şi ajutor la drum.
Cheia succesului
Cel mai important lucru va fi acum evoluţia spirituală, în tot ce e legat de acest aspect vă aşteaptă succese incredibile. Aşadar, porniţi cu curaj pe drumul cel mai important pentru dvs. Fortuna vă însoţeşte mereu şi în domeniul financiar, dar numai dacă proiectele dvs. corespund legilor morale.

Horoscop Urania Lunar-Gemeni 22 Iunie – 22 Iulie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI