Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Gemeni Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Aprilie 2012

Avantaje planetare.

în luna aceasta universul vă acordă un cadou: Luna nouă din Taur, casa a douăsprezecea, de pe 21 aprilie. Profitaţi de următoarele două săptămâni pentru a vă relaxa şi a vă îndeletnici cu activităţile dumneavoastră favorite. Puteţi de asemenea folosi energia lunară pentru a face curăţenie prin debarale şi alte spaţii de depozitare, în vederea pregătirii unui talcioc de primăvară cu vecinii. Sau încasaţi bani ducând obiectele cele mai bune la o consignaţie.

Relaţii.

O relaţie sentimentală poate să ajungă într-un punct de cotitură odată cu Luna plină din Balanţă, casa a cincea, de pe 6 aprilie. Nu ezitaţi să o lăsaţi în urmă dacă nu se ridică la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră şi mai ales dacă finanţele constituie un obstacol. Aceeaşi influenţă poate atrage nevoia de a reconsolida regulile din familie în privinţa copiilor. Oricât vă poate fi de greu, reamintiţi-vă că este numai spre interesul lor.

Bani şi succes.

Suspinaţi uşurat pe 4 aprilie, data când Mercur îşi reia mersul direct în Peşti, casa a zecea. Chestiunile legate de carieră îşi vor recăpăta treptat elanul, deşi vă puteţi aştepta ca decizii anterioare să rămână neaplicate şi să apară la lumină erori. Cel puţin veţi simţi ca şi cum cariera dumneavoastră şi viaţa în general revin pe făgaş, deoarece şi Marte îşi reia mersul direct pe 14 aprilie.

Turbulenţe planetare.

Fiţi pregătit pentru zile complicate la începutul lunii aprilie, când unele aspecte planetare ar putea determina dificultăţi casnice, financiare sau familiale. Păstraţi-vă sângele rece şi răbdarea. Lămuririle pot dura până la sfârşitul lunii, cu câteva momente grele pe parcurs, totuşi situaţia se va îmbunătăţi până în luna mai.
Zile favorabile: 1,2, 10, 14, 17, 19, 22, 25,28

Zile nefavorabile: 3, 5, 7, 9, 11, 15,16, 26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Aprilie 2012

Ce înseamnă pentru Gemeni eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI