Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Gemeni August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / August 2012

Avantaje planetare.

Dacă puteţi să plecaţi câteva zile, planificaţi un weekend prelungit în jurul datei de 2 august, cu Luna plină în Vărsător, casa a noua. Este o alegere mai bună decât ziua cu Lună nouă în Leu, casa a treia, de pe 17 august, când călătoria poate fi costisitoare. Dacă nu aveţi suficient timp, exploraţi noi orizonturi urmând un curs pe plan local pentru a vă îmbunătăţi abilităţile financiare, a vă satisface un hobby sau a învăţa mai multe despre ceva care v-a interesat dintotdeauna.

Relaţii.

Relaţiile beneficiază la reluarea mersului direct al planetei Mercur în Leu, casa a treia, pe 8 august. Efectul este sporit de câteva aspecte planetare fară probleme, deşi continuă să existe potenţialul pentru a avea dificultăţi cu un prieten. Ţineţi legătura spre sfârşitul lunii cu fraţii/surorile şi rudele şi de asemenea rezervaţi-vă o zi pentru o ieşire relaxantă şi distractivă împreună cu copiii dumneavoastră. Ei vor aprecia suplimentul de atenţie acordat.

Bani şi succes.

Data de 31 august aduce a doua fază de Lună plină din luna aceasta, acum în Peşti, casa a zecea. Vor fi susţinute chestiunile legate de carieră în septembrie, prin eforturi conjugate cu ale planetei Marte, care intră în Scorpion, casa a şasea, a activităţilor zilnice, pe 23 august. Aţi putea beneficia de un mic spor salarial în apropiere de sfârşitul lunii, deşi mai degrabă poate fi vorba doar de o laudă pentru activitatea depusă.

Turbulenţe planetare.

Continuă acelaşi tipar financiar recent, când planeta Venus în Rac, casa a doua, intră în conflict cu Uranus şi Pluton la jumătatea lunii. Dar din nou va fi vorba de un progres, iar Venus v-ar putea aduce un venit suplimentar. Vă va scoate de asemenea în cale unele chilipiruri şi aţi putea obţine un profit de pe urma unui talcioc în cartier sau a unor obiecte duse la consignaţie.
Zile favorabile: 1,11, 16, 25,28, 30,98

Zile nefavorabile: 7, 13, 20, 21,24, 26, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / August2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI