Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Gemeni Decembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Decembrie 2012

Avantaje planetare.

Planeta Marte intră în Vărsător, casa a noua, pe 26 decembrie. Planificaţi o călătorie de vacanţă mai degrabă pentru luna februarie, deoarece acum aspectele planetare nu sunt deloc favorabile pentru călătorii. Sau invitaţi prieteni din alte localităţi să vă viziteze cu ocazia sărbătorilor. Influenţa aceasta vă va trezi de asemenea curiozitatea şi dorinţa de cunoaştere. Mergeţi un pas mai departe şi înscrieţi-vă la un curs scurt în ianuarie, de pe urma căruia să puteţi beneficia în carieră.

Relaţii.

Se prevăd momente favorabile cu partenerul de viaţă şi cu persoanele cele mai apropiate pe 13 decembrie, când Luna nouă în Săgetător vă evidenţiază casa a şaptea. După trei zile, va intra în acelaşi semn zodiacal şi Venus, planeta universală a iubirii, iar Mercur va favoriza comunicarea prin prezenţa în Săgetător între 11 şi 31 decembrie. Influenţa aceasta combinată îi va impulsiona pe unii Gemeni să ducă o relaţie la nivelul următor, iar alţii vor sărbători o logodnă.

Bani şi succes.

Deşi băierile pungii vor fi strânse în cele două săptămâni ce urmează Lunii pline din Rac, casa a doua, de pe 28 decembrie, puteţi primi o mică bonificaţie la sfârşit de an, care vă va ajuta să vă echilibraţi bugetul. Puteţi de asemenea câştiga mai mult în luna aceasta, posibil prin intermediul unei slujbe temporare. Aveţi totuşi grijă să nu vă extenuaţi.

Turbulenţe planetare.

Fiţi pretenţios în planificarea programului social din decembrie. Nu este necesar să vă întâlniţi cu prieteni pe care aţi prefera mai degrabă să-i evitaţi. Nu uitaţi că e mai important să vă descurcaţi în cadrul bugetului pe care l-aţi fixat decât să-l extindeţi pentru a oferi daruri scumpe tuturor de pe lista dumneavoastră. Concentraţi-vă asupra cumpătării şi nu cedaţi dacă un prieten sau un coleg de muncă insistă pentru a vă determina să susţineţi o cauză favorită. Principala prioritate sunteţi dumneavoastră şi cei apropiaţi.
Zile favorabile: 12, 15, 16, 17, 21, 26, 31

Zile nefavorabile: 7,11,18, 20, 28, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Decembrie 2012

Ce înseamnă pentru Gemeni eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI