Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Gemeni Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Februarie 2012

Avantaje planetare.

Luna plină din Leu, de pe 7 februarie, vă declanşează curiozitatea şi vă reînnoieşte interesul faţă de lectură, jocuri şi puzzle-uri. Mergeţi la bibliotecă sau descărcaţi un roman pe e-reader şi provocaţi-vă copiii la un joc de cărţi sau pe tablă. Energia lunară este de asemenea un avantaj pentru a vă cunoaşte mai bine vecinii, aşa încât gândiţi-vă la organizarea unei reuniuni în jurul datei de 20 februarie.

Relaţii.

Prieteniile beneficiază după intrarea planetei Venus în Berbec, casa a unsprezecea, pe 8 februarie. Este o influenţă excelentă pentru a purta discuţii lungi cu prietenii cei mai buni, ca şi pentru lărgirea cercului de cunoştinţe. O persoană incitantă poate pătrunde în viaţa dumneavoastră în jurul datei de 9 februarie, iar dacă sunteţi celibatar puteţi simţi o atracţie instantanee faţă de cineva care prezintă potenţialul unei relaţii sentimentale. Aţi putea de asemenea primi veşti surprinzătoare din partea unui prieten apropiat.

Bani şi succes.

Pe data de 21 februarie se formează faza de Lună nouă în Peşti, casa a zecea, a carierei. Profitaţi din plin de această energie lunară, folosind orice prilej de a vă etala abilităţile şi talentele, pentru a creşte în ochii factorilor de decizie. Dacă obiectivul dumneavoastră este o promovare, dorinţa v-ar putea fi împlinită la mijlocul lunii.

Turbulenţe planetare.

Deşi februarie este în mare parte o lună relaxată, câteva aspecte planetare dificile pot atrage în jurul datelor de 15 şi 24 conflicte cu un prieten, un membru de familie sau un coleg de muncă. Factorul declanşator poate fi foarte simplu, de pildă o înfruntare de personalităţi, sau mai complex, aşa cum sunt problemele băneşti. Străduiţi-vă să păstraţi lucrurile în perspectivă şi să evitaţi implicarea emoţională. Nu îngăduiţi nimănui să vă supună presiunilor pentru a investi bani, decât dacă apreciaţi cu adevărat că este o acţiune corectă. Dacă cineva vă cere un împrumut, consideraţi-l ca pe solicitarea unui cadou.
Zile favorabile: 1, 2, 5, 6, 11, 12, 19,20, 25

Zile nefavorabile: 3, 4, 15,17, 18, 22, 24

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Februarie 2012

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI