Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Gemeni Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Ianuarie 2012

Avantaje planetare.

Activităţile de învăţare şi predare sunt în prim plan în luna aceasta, cu Luna nouă din Vărsător, casa a noua, pe 23 ianuarie. Puteţi călători în interes de afaceri pentru a participa la o conferinţă sau vi se poate cere să susţineţi un curs Ia locul de muncă. Influenţa aceasta favorizează de asemenea urmarea unui curs pentru simpla plăcere a familiarizării cu un subiect. Faceţi-vă o regulă din a contacta prieteni din alte localităţi, totuşi manifestaţi precauţie dacă în viaţa dumneavoastră apare cineva din trecutul îndepărtat.

Relaţii.

Relaţiile personale, mai ales cu un partener, beneficiază de pe urma prezenţei planetei Mercur în Săgetător, casa a şaptea, până pe 9 ianuarie. Programaţi-vă un weekend sau o seară din timpul săptămânii pentru cină şi discuţii, deoarece este o ocazie perfectă de a vă pune la curent cu ultimele noutăţi din viaţa fiecăruia. Sau întâlniţi-vă cu un prieten apropiat. O relaţie sentimentală ar putea ajunge într-un punct de răscruce în jurul datei de 9 ianuarie. Fiţi prudent dacă un coleg de muncă încearcă să vă obţină ajutorul în jurul datelor de 14 sau 20 ianuarie.

Bani şi succes.

Luna plină de pe 9 ianuarie în Rac, casa a doua, poate atrage o neaşteptată creştere de salariu sau o bonificaţie, care poate fi mai mare sau mai mică decât v-aţi fi aşteptat. Indiferent de situaţie, răspundeţi cu amabilitate şi păstraţi informaţia pentru dumneavoastră, n-o împărtăşiţi cu colegii. Cheltuieli suplimentare pot apărea la sfârşitul lunii.

Turbulenţe planetare.

Viaţa acasă poate fi uşor agitată în următoarele luni, deoarece planeta Marte în Fecioară călătoreşte retrograd între 24 ianuarie şi 14 aprilie. Cu această influenţă în casa a patra, alegerea înţeleaptă ar fi să evitaţi proiectele de îmbunătăţire a locuinţei, ca şi invitaţiile adresate cuiva de a vă împărţi spaţiul în calitate de coleg de apartament. Este posibil să apară probleme mecanice la aparatura casnică, iar uneori se pot ivi şi conflicte familiale.
Zile favorabile: 2, 5, 6,10, 11, 15,18, 23, 24, 27,91

Zile nefavorabile: 1, 12,13, 14, 16, 20, 22, 26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Ianuarie2012

Ce înseamnă pentru Gemeni eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

2 Comentarii to “Lunar Gemeni Ianuarie 2012”

 1. Mariana Cuc-Cluj says:

  O prezentare foarte detaliata si la obiect,dar din pacate cam ce se spune se si intampla( ma refer aici la previziunile sumbre).
  Urmaresc de foarte mult timp horoscopul Urania si in timp am reusit sa le insuflu dorinta de a se uita si celor care nu credeau deloc in el.
  Eu sunt geamana si cu toate cunostintele mele(tot gemene)comentam saptamanal (la coafor )pe marginea horoscopului;unele dintre ele poseda cunostinte mai ample in astrologie.
  Oricum ,multumim dna Simona Varzaru!
  Multa sanatate,un an nou mai bun si sa ne incantati cu prezentarile dvs.cat mai multi ani de acum inainte!

 2. petrescu elena says:

  Urmaresc tot timpul emisiunea.Este printre putinele previyiuni in care cred dei uneori mi-as dori ca d-na Varzaru sa se fi inselat deoarece ma sperie raul pe care il prevede Dar se spune ca ASTRELE PREDISPUN DAR OMUL DISPUNE .La multi an frumosi!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI