Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Gemeni Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Iulie 2012

Avantaje planetare.

Luna aceasta norocul este de partea dumneavoastră, deoarece aveţi în semnul natal două dintre cele mai benefice planete: Venus şi Jupiter. Ele nu vor soluţiona totul, dar vă vor aduce un ajutor foarte necesar. Zilele de 5, 6 şi/sau 20 iulie pot aduce oportunităţi prin intermediul unui prieten sau grup, ca şi sfaturi folositoare. Ascultaţi şi reflectaţi.

Relaţii.

Planeta Marte transmite energie casei a cincea după ce intră în Balanţă pe 3 iulie. Este o influenţă foarte bună pentru viaţa dumneavoastră socială şi pentru ocupaţiile de timp liber, dar poate nu la fel de bună pentru o relaţie sentimentală sau o prietenie – oricare dintre acestea poate lua sfârşit când valorile sau banii devin o problemă. Unul dintre copiii dumneavoastră şi-ar putea afirma cu tărie independenţa, situaţie care poate duce la o încleştare a voinţelor. Veţi beneficia însă în acelaşi timp de iubirea şi sprijinul multora care vă vor ajuta să înfruntaţi greutăţile.

Bani şi succes.

Dificultăţile financiare din luna trecută continuă când Luna plină din Capricorn, de pe 3 iulie, şi Luna nouă din Rac, de pe 19 iulie, activează planetele Uranus şi Pluton. Veţi înregistra progrese către rezolvarea acestor probleme, chiar dacă nu vi se va părea aşa la momentul respectiv.

Turbulenţe planetare.

Tocmai când se pare că viaţa dumneavoastră ar putea reveni pe un făgaş normal, planeta Mercur intră în mers aparent retrograd pe 15 iulie în Leu, casa a treia, a comunicării. Vor apărea probleme în căutarea informaţiilor necesare şi încurcături legate de date, ore şi locuri. Râsul poate ajuta la fel de mult ca şi înţelegerea faptului că faza aceasta nu va dura o eternitate (doar până pe 8 august). Veţi avea de asemenea nevoie de răbdare.
Zile favorabile: 1, 5, 6, 10, 14, 15, 20

Zile nefavorabile: 2, 9, 17,19, 24, 26, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Iulie 2012

Ce înseamnă pentru Gemeni eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI