Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Gemeni Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Iunie 2012

Avantaje planetare.

Planeta Jupiter intră în semnul dumneavoastră natal pe 11 iunie, iniţiind o influenţă norocoasă lungă de un an. De aceea pregătiţi-vă să întâmpinaţi viitorul cu entuziasm şi aşteptări personale ridicate. Veţi căpăta un alt stimul din partea celei de-a doua faze de Lună nouă din 2012 care are loc în semnul dumneavoastră natal, pe 19 iunie. Consideraţi-o ca pe o bonificaţie din partea universului şi folosiţi-o cu înţelepciune, în loc să răspundeţi îndemnului planetei Jupiter de a lua lucrurile mai uşor.

Relaţii.

Luna plină (eclipsă lunară) din Săgetător, de pe 4 iunie, ar putea aduce iniţial câteva zile agitate cu o persoană apropiată, când se formează o opoziţie cu planeta Venus retrogradă în semnul dumneavoastră natal şi o cuadratură cu planeta Marte din Fecioară, casa a patra. Reflectaţi de două ori asupra cuvintelor şi acţiunilor şi folosiţi-le pentru a învăţa importanţa compromisului. Veţi putea vedea relaţiile cu maximă claritate după ce Venus îşi reia mersul direct pe 28 iunie.

Bani şi succes.

Finanţele vor cunoaşte urcuşuri şi coborâşuri când Mercur în Rac, casa a doua, între 7 şi 26 iunie, şi Soarele în acelaşi semn începând din 20 iunie vor forma aspecte tensionate cu Uranus şi Pluton. Preluaţi iniţiativa în loc să reflectaţi şi nu îngăduiţi frustrării să vă copleşească dacă deciziile sunt amânate.

Turbulenţe planetare.

Problemele băneşti vor fi în centrul atenţiei când Uranus din Berbec intră în conflict cu Pluton din Capricorn pe 24 iunie. Ultimele zile din iunie vor fi cele în care veţi avea parte de un impact major al acestei cuadraturi, primele indicii apărând în jurul datelor de 11 şi 20. Aţi putea pierde ceva valoros, un prieten v-ar putea solicita un împrumut (refuzaţi-l cu excepţia cazului în care i-l puteţi oferi sub formă de cadou) sau aţi putea avea parte de o cheltuială neaşteptată. Verificaţi-vă balanţa contului bancar, căutând eventualele erori.
Zile favorabile: 7, 8, 9, 13, 17, 18, 22, 23, 27

Zile nefavorabile: 5, 6, 10, 11, 12, 20, 21, 24, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Iunie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI