Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Gemeni Mai 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Mai 2012

Avantaje planetare.

în ciuda intrării lui Venus în mişcare retrogradă pe 16 mai, veţi fi o stea strălucitoare după ce Luna nouă (eclipsă solară) de pe 21 mai va conferi energie zodiei dumneavoastră. Folosiţi-o pentru a vă reînnoi inspiraţia în carieră, dar şi în viaţa personală, şi pentru a vă lansa într-o direcţie nouă. Aveţi totuşi grijă să vă stabiliţi obiective realiste, ca să nu aveţi dezamăgiri.

Relaţii.

întâlniţi-vă cu prieteni pe 4 sau 8 mai, când Mercur tranzitează Berbecul, casa a unsprezecea. Evitaţi în acelaşi timp ziua de 5, când puteţi avea dezacorduri cu un prieten ori într-o relaţie sentimentală. Bucuraţi-vă de timpul petrecut alături de partenerul de viaţă şi departe de scena socială, în timp ce Mercur tranzitează Taurul, casa a douăsprezecea, între 10 şi 24 mai. După aceea veţi fi revigorat şi pregătit să vă puneţi mintea la lucru, când Mercur va intra în semnul dumneavoastră natal, la trei zile după faza de Lună nouă.

Bani şi succes.

Faza de Lună plină are loc pe 6 mai în Scorpion, casa a şasea, şi va iuţi ritmul la muncă. Mai bine chiar, va spori norocul în general, direcţionându-vă către locul cuvenit la momentul cuvenit. Este posibilă o lovitură norocoasă şi aţi putea auzi veşti bune dacă sunteţi în căutarea unei slujbe noi. Ţineţi seama totuşi de o posibilă latură negativă, alături de numeroasele aspecte pozitive.

Turbulenţe planetare.

Planeta Venus intră în mers retrograd în semnul dumneavoastră natal pe data de 16 mai şi va continua aşa până pe 28 iunie. în perioada aceasta de şase săptămâni va fi mai dificil – deşi nu neapărat imposibil – să stabiliţi legături cu ceilalţi şi mai ales să-i convingeţi să vă susţină planurile. Este puţin probabil să vă acorde favoruri, dar măcar vă vor asculta, aşa încât folosiţi timpul respectiv pentru a pregăti bazele unui ajutor pe viitor. Nu este totuşi momentul potrivit pentru a duce o relaţie la nivelul de angajament.
Zile favorabile: 4, 8, 11, 12, 17, 20, 22, 26, 31

Zile nefavorabile: 3, 7, 9,13, 16, 21, 24, 28, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Mai 2012

Ce înseamnă pentru Gemeni eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI