Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Gemeni Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Martie 2012

Avantaje planetare.

Lăsaţi-vă în voia impulsului de a petrece mai mult timp acasă când Luna plină din Fecioară, de pe 8 martie, vă activează casa a patra. Staţi cu familia, invitaţi prieteni şi pur şi simplu bucuraţi-vă de ocazia de a vă destinde şi a vă ghemui în fotoliul favorit cu un bestseller în braţe. Dacă vă simţiţi motivat, începeţi să întocmiţi o listă de proiecte casnice pe care aţi dori să le realizaţi după ce planeta Marte, de asemenea în Fecioară, îşi va relua mersul direct luna viitoare.

Relaţii.

Prietenii vă încântă sub influenţa Lunii noi din Berbec, casa a unsprezecea, de pe 22 martie. Faceţi planuri să vă întâlniţi cu amicii favoriţi, dar aveţi grijă să confirmaţi detaliile. Aici se pune de asemenea accent asupra grupurilor, şi v-aţi putea alătura unui proiect de echipă asociat slujbei sau v-aţi putea implica într-o comunitate sau organizaţie profesională. Deocamdată nu acceptaţi totuşi un rol de conducător, întrucât condiţiile s-ar putea schimba în aprilie sau mai.

Bani şi succes.

Verificaţi de două ori detaliile de la muncă, apoi încă o dată, mai ales după ce planeta Mercur retrogradă se retrage în Peşti, casa a zecea, a carierei, pe 22 martie. Şi nu fiţi surprins dacă unele proiecte sunt amânate sau par să fie într-o permanentă schimbare. în primele zile ale lunii alegeţi să staţi mai mult cu familia în loc să socializaţi cu colegii de muncă.

Turbulenţe planetare.

Mercur, planeta care vă guvernează semnul natal, intră în mişcare aparent retrogradă pe 12 martie, aşa cum o face de trei-patru ori în fiecare an. Ca atare vă puteţi aştepta la obişnuitele încurcături şi neînţelegeri în timpul acestei perioade, care durează circa o lună. Aşteptaţi-vă de asemenea la un grad de frustrare în planurile personale şi la dificultăţi în realizarea ţelurilor imediate. Râsul este un antidot bun. Folosiţi-l frecvent!
Zile favorabile: 1, 5, 6, 14, 18, 19, 23, 28

Zile nefavorabile: 3, 4, 7, 9, 13, 20, 27, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Martie 2012

Ce înseamnă pentru Gemeni eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI